reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejooo

my dziś w domku, ogarnęłam chatę, pobyczyłam się, poleżałam brzuchem do góry...
D zrobił pieczone ziemniaki i taaaak pachną...
ale muszą poczekać, bo zaraz jedziemy z młodym do lekarza, miał mieć szczepienie, ale cosik podejrzany jest, zimno mu (dwa sweterki sobie ubrał, co on zawsze gorący facet) także zobaczymy co lekarz zdecyduje

potem poczytam co u was, pozdrawiam ;)

Jane ty to normalnie mnie zadziwiasz:-)
Losiczko to co juz sie nie wygrzebiesz przez tydzien z tych pacynek....napewno sie pochwalisz zdj co???;-)
Pamela o batoniku to ty dlugo nie pociagniesz:sorry:
Martus przy mojej miotle miejsce zawsze jest i dla ciebiemiejsce :tak:
Piateczko o jakiej robocie pisalas???? Przeciez ty masz tylko lezec i pachniec:-D
:-) no wreszcie.......
Truskaffka zdrowka dla Mistrzunia:-)
Aniu i co juz pewnie nie mozesz sie doczekac wolnego...jeszcze tylko kilka dni:tak:

Katy pacynki dopiero w przyszłym tyg bo czekaja na hafty. Oczywiscie że sie pochwale:-)

Ilonko głowka do góry będzie dobrze:-) i bądz tu z nami :-)

Załączniki

• DSC00939.jpg
    DSC00939.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 31
jane to ja dziękuję za motywację, mam nadzieję, że zostanie jak najdłużej :tak: kurcze, ja ściągnęłam poprzez torrenty, więc myślę, że to będzie coś takiego jak na chomikuj.pl no chyba, że się mylę… ale na razie zostanę przy 10Minute, bo coś boję się tego P90X :-D
kciuki zaciśnięte!:tak:

AdaW fitness świetna sprawa, jak przejdzie mi motywacja na ćwiczenia (chociaż mam nadzieję, że nie) to namówię kumpelę może na powrót na siłownię… bo kiedyś duuużo ćwiczyłyśmy, a teraz takie zasiedziane kwoki się zrobiłyśmy hahaha
:-D

Rozia zaparz mężusiowi meliski
;-)

ilonka24 proszę nie smutać, jesteś kochana babeczka !
:-) :tak:

LiLuu dzień dobry
Ci :-) jak samopoczucie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry