reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piąteczka mówisz, że jak muza Cię natchnęłam :p
Małami...to się szef popisał...:dry:
Rozia grzeczna córcia :)
Kasia jesteśmy z Tobą!!!
Katy ja Cię nie dobiję, szkoda Cię...
Ilona hop hop ;)

dzięki wam nie muszę wiadomości oglądać, o meczu wiem wszystko:-D

co do gotowania, u nas różnie, czasem ja, czasem D gotuje...tylko z D taki problem, że on gotuje dla wojska:baffled: serio, teraz zrobił żurek..nie powiem wypasiony, z grzybkami, wędzonką i takie tam...ale jemy to już trzeci dzień :-D
a ogólnie to mam w***** na niego i się powyżywałam trochę, w remoncie grubsze sprawy super robi, ale zostało jeszcze trochę pierdułek do ogarnięcia i chłop nie ogarnia:baffled: trzeba normalnie stać nad nim i jęczeć...ale ciiii spokojnie....Rybka nie lubi stresów...

no i teraz mam jeszcze problem, bo mam ochotę na małe co nieco a tu ten wkurw mi plany pokrzyżował co mnie wkurza jeszcze bardziej, trzeba sprytny plan wymyślić, co bym była niedostępna ale jednak chętna:-D

reklama
W sobotę :) na pewno nie ma juz zlituj sie muszę zacząć z pokojem dla małej bo nawet prac nie mogę jej ubrań bo nie mam ich gdzie trzymać a przecież tak naprawdę to poród zbliża sie bardzo szybko być może jeszcze tylko 6 tyg kto to wie

truskafffka hasłem "niedostępna, ale jednak chętna" powaliłaś mnie na kolana :-D
mój K ma chyba ten sam syndrom, co Twój D. Do pracy przy remoncie pierwszy, ale są rzeczy, które do teraz aż proszą się żeby je np. przykręcić... a jemu jakoś chęci brak :baffled:

edit.: hmmm.... chyba ja jedyna zamiast wk***a mam tęsknotę...
:-(

Jane sama nie wiem czy to ta zblizajaca @ takie spustoszenie sieje w moim organizmie czy co.....T chorowal ale tylko rzyganko mial jedna noc........a ja mam kumulacje wszystkiego .....poszlabym spac a tych dalej nie ma:wściekła/y:

co to dzisiaj jest..bb mi sie zacina .. na alegro nie moge aukcji wystawić...no moja cierpliwośc sie kończy...ide zobaczyć co M w garażu robi..:szok:.powiem mu że kara skończona może wyjść :-)

jane płaszczyk super i w cale nie taki drogi jak na płaszcz :tak:

mnie też Babyboom zaczęło się zacinać...

edit.: ja tymczasem odmeldowuję się do spanka :tak: do jutra Babulce- kolorowych :-) i owocnych nocek dla Was :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry