reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Jak sie tu przeprowadzilismy to po jednej str mieszka rodzina hinduska i okazalo sie ze dwie siostry sie same wychowuja bo ojciec matke nozem potraktowal...matka w niebie a ojciec w kiciu.......a laska starsza cpa i pali bo systematycznie co kilka dni odbywa "egzorcyzmy" bije sie ze swoim chlopem, leje siostre, jak tu zamieszkalismy to raz zadzwonilam na Policje bo myslalam ze ktos chce ja tam zabic ale okazalo sie ze to norma i teraz nie reaguje....jej zycie bo jeszcze byla obrazona po tym telefonie ...
Z drugies str mielismy chinczykow , nie bylo ich widac za czesto az pewnego razu policja zrobila najazd i wywiozla 8 worow trawy......wartej 88 tys funtow, w gazecie tutaj pisali......plantacje se chinczyki zalozyli.....pozniej chata byla do totalbego remontu i teraz mieszkaja Polacy

Dobra lece spac Dobranoc!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
katy no to masz ekscytujące życie sąsiedzkie :-p
ja z m świruję, przeglądamy wykresy.... siedzę jak na szpilkach.... dlaczego ta wredna @ już nie przyjdzie????

nie ważne.... zmykam spać

dobranoc

Dziendoberek

Wczoraj to były fajne tematy i o jedzeniu :-p i o sr.......u he he. A na wieczór jak z filmu kryminalnego :-).Swoje droga nie zazdroszczę Ci Katy takich sąsiadów . Jak tam tempusia u Ciebie i jak sie czujesz ???

Mój pęcherz troche lepiej ale za to obudziłam sie z bólem gardła :crazy: normalnie zaczynam sie sypać powoli :crazy:.

Miłego dnia babeczki :-):-):-)

Witam Gwiazdy moje :-)

Ja standardowo od 1,5h już nie śpię ... Choć dziś i tak dłużej pospałam :-) I może nawet bym spała jeszcze, ale katar mnie wykończył i skutecznie obudził... Mam krople do nosa i moja ginka niby powiedziała,że moge ich używać, ale na ulotce jest napisane,żeby lekarz rozważył jakieś inne krople... I tak sie trochę boje je używać ... Ale przed spaniem muszę,bo bym nie usnęła ....

Katy to przynajmniej masz wesoło :-) Nie nudzi Ci sie z takimi sąsiadami :-)

Idę luknąć na Wasze wykresy :-)

A tymczasem słonecznego czwartku wszystkim życzę :-)

hey dziewczyny! ja też was witam o poranku ^^...

Katy historie jak z filmu, skad ja to znam... niestety mam czarna owce z rodzinie...
Rozia współczuję, pamiętam jak byłam chora w ciąży... leżałam z zapaleniem oskrzeli i miałam w ręku roceptę na antybiotyk, ale powiedziała mi od razu lekarka, że jeśli zdecuduję się go wziąć to na własną odpowiedzialność... nie wzięłam... ale myślę, że może krople do nosa nie bądą taką poważną sprawą ;-)

wczorajszy wieczor u nas nie był zbyt miły jednym słowem, ale wykorzystać 14dc musiałam... wątpię żeby tak czy inaczej coś z tego wyszło, no ale zobaczymy...

właśnie gotuję sobie jajco na twardo na śniadanko, któraś reflektuje :-)???

Witam:)
Zwłaszcza nowe koleżanki:)

Katy normalnie masakra wrażeń Ci nie brakuje ....
jane trzeba było wrednej @ zamknąć drzwi i otworzyć za 9 miesięcy,no ale może następnym razem...
Bo tabelka nam topnieje...
Losiczka jakie pacynki będziesz szyła? wstawisz fotki jak coś stworzysz? Uwielbiałam pacynki :)

U nas dzisiejsza noc w miarę ale poprzednia masakra, Antek nie chciał spać,denerwował się strasznie,nie płakał tylko nerwy pokazywał nie wiem o co chodziło.

jane wiesz,że @to złosliwa małpa, bo co miesiąc przyłazi, więc to bylo do przewidzenia,że i tym razem jak się pojawi, to w najmniej odpowiedznim momencie... Tulę kochana i przesyłam na nowy cykl Tobie i reszcie zalanych i tych niezalanych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

valkyrie wieczór nie do końca stracony, skoro 14 dc wykorzystany :-)

reklama
Witam i ja z rana z wisielczym nastrojem

Losiczko dzis ja mam sranie a kysz hehehehe,a co do wczoraj masz racje niezła lektura
Piateczko uśmiałam sie normalnie hehehehe
Katy sąsiedzi grrrrrrrr ja bym nie wytrzymała :szok:

Jane ,Katy buuuuuuuuuuuuu no ale nic idziemy razem dalej :-),a u Ciebie Losiczko licze na wpadkę hehehehe

co do mojego szefa no comment :angry: a my głupie jeszcze mu pokój obok sprzątamy zeby czysto i ładnie było zeby gdzie gości miał przyjmować ii miał nas za to wynagrodzic ,chyba tym ze powiedział...jak sie komuś nie podoba to

ech spłakałam sie wczoraj i tyle
Rozia a Ty co tak bezsennie :))
Aniu nie wątpię ze lokatora pozbedziesz sie w trybie natychmiastowym :-D

Do góry