reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ania to weź wywal też mojego współlokatora, bo mnie szlag z nim trafia.... Dobrze,że już tylko kilka miesięcy i w końcu się przestanie mnie irytować :-)

Dobranoc dziewczynki :-)

Ja chyba też się wcześniej dziś położę, bo czuję sie s5traszniue.... Jakbym miała temperature, ale nie mam... nusze czsonek zjeść i do łóżka...

reklama
katy aż tak źle??? bidulko..... jak ty jutro do pracy pójdziesz???

róża na grupie dodałam przepis na kurczaka z curry

a mnie zaczyna brzuch boleć:wściekła/y::wściekła/y: @ się zbliża.... a jutro mam ciężki dzień, szefowa przyjeżdża i na dodatek mam mój pierwszy mecz w lidze squasha....jak @ dostane to nie mam żadnych szans na wygranie choćby jednego seta:-( do dupy z tym wszystkim!!!!

Najgorsza glowa chce mi leb rozlupac.......i dopoki jestem w jednej pozycji to ok ale jak sie rusze gula w gardle podchodzi wyzej...........na dodatek znow zawitala Policja:szok::szok::szok:wsciekli sie dzisiaj.........obrabowal ktos ciapka na rogu i zamkneli ulice i szukaja broni...mamy zakaz wychodzenia i odeslali goscia naszej lokatorki do domu....nosz k***a mac Komisarz Rex:baffled:

Jak jutro sie tak bede czuc pierdzioele do pracy nie ide....zadne pieniadze na mnie tego nie wymusza

katy zrób cos tym kochana

a ja się "pokłóciłam" z tym podłym gadem i se siedzę teraz sama w wannie-drzwi mam na klucz zamknięte- wchodzi i przesłuchanie - co taka zła jesteś- to ja że nie- to mnie przesłuchał:-p:-p:-p:-p

Piateczko ale z glowa czy z Policja???
Jane no jakis pochrzaniony ten dzien.......ale ciapka mamy wrednego i handluje podrobionym alkoholem wiec go nie zaluje:-p
Co do glowy to zarzylam Anadin na mnie tutaj najlepiej dziala ale jak to bol przed @ to ciezko nawet tym tabletkom to udzwignac:baffled:

Piateczko a po co??? Ja sie nawet ciesze ze sie sprawa tego Pana M interesuja bo by mamy czyste konto i jakos tak bezpieczniej sie czuje wiedzac ze ten tym napewno sie tu nie pokaze.......i jak wpadna raz na pol roku.......bardzo kulturalne rozmawiajac to nic sie nie dzieje....a co do kolejnej sytuacji to wiesz tu jest Londyn wiec nic juz mnie chyba nie zdziwi....tyle tu porwan, morderstw i innych zbrodni ze czasami az strach wychodzic z domu a w sumie zabronili wychodzic ale nie na zawsze......i to dla naszego bezpieczenstwa:tak:o juz pojechali...:tak:ale widze ich troche dalej pewnie dalej szukaja
Tutaj Policja jest bardzo uprzejma i nic na sile nie robia......jak bym wam opisala jeszcze dwie historie po sasiedzku to byscie pomyslaly ze zmyslam wiec sobie daruje

reklama
Do góry