reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ilonka a Ty co dzisiaj??????? ninja?????????:ninja2::ninja2::ninja2:

paula no jedna taka perełeczka juz ma minus

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ilonka jak to nic waznego??? Bioderka Papiego, twoje sprawy....... ale nawet na Fb bylo cie malo wiec podejrzewam ze cos sie stalo
Rozia to super ze ta twoja ksiezniczka zdrowo rosnie
Ania jeszcze kilka dni i kawka
Joasia taki wazny mecz a ty spalas???
Piateczko ten gosciu z kolem wymiata
Valky jak juz musisz to bij chlopa po glowie bo jajka sie jeszcze przydadza
Kaisa es zdrowka kochana

Kurcze buziek nie chce mi wstawiac wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dziopy dobijcie mnie bo czuje sie jak ko po westernie :/ przemielana i wypluta

reklama
Dziewczynki glowa mi napierd***a, gule mam w gardle ze najchetniej bym zwymiotowala, brzuch boli, krzyz mnie napierdziela jak sie schyle to juz nie moge sie podniesc.......normalnie emerytura......a jeszcze kolezanka ma wpasc z mezem .......jak mnie jutro bol okresowy dopadnie to chyba sie zastrzele
Plissssssss dobijcie mnie

Do góry