reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam wieczornie :-) skąd? Oczywiście, że z pracy buahahaha :-D

losiczka72 to super, że mąż zostaje w pracy na miejscu
:tak: będziesz miała go pod ręką, a i trochę kasy wpadnie ;-) świetnie, że tak się udało.

LiLuu wyleguj się puki możesz
:-) a jak chłopaczek, który u Was mieszka ? Pakuje już walizki?

A ilona24 co się tak opiernicza? Ma któraś jakieś wieści od niej?
:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To chlopaki pograli co :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aniu ja tam mam nadzieje ze u ciebie sie owu przesunela i to nie przeziebienie wynosi tempke na wyzyny :tak::tak::tak:bardzo bym ci tego zyczyla.......zreszta ty wiesz;-);-);-)Jak to nie @ tak cie zmusza do slodkosci to sama ci przywioze jakies smakolyki z LDN jak przyjade na swieta:-):-):-)
Rozia i co przeszla ci nerwa???
Paula podobno Ilonka ma problemy z kompem:-(.......a Martusia tez miala zajrzec wieczorkiem :eek:

Paula dobre to......:-D:-D:-Da moze to wplynie znaczaco na jego cenę :-D:-D:-D:-D az moj m sie usmial :cool2::cool2::cool2:ryż uwielbiamy obydwoje .........wiec mnie ta wiadomosc cieszy:-)

A ty do ktorej w pracy...bo masz nocke tak???

Katy już tak :-) Zrobiłam u siostry muffiny bananowe i mi lepiej, bo chodziły za mną już od dłuższego czasu, więc chociaż tyle dobrego z tego meczu :-)

KatyB wiesz, może do czegoś przyda się ten stadion skoro grać na nim nie można :-D bo co jak co, ale fajny jest, szkoda by było aby się zmarnował :tak:
a ja w pracy do 8:00 :-( mało tego miałam jeszcze umówioną wizytę u dentysty na 9:00, ale na szczęście udało mi się ją przełożyć, bo chyba bym zasnęła na fotelu po dwóch nockach nieprzespanych :-p

Rozia Ty tutaj nie opowiadaj o takich rarytasach jedzeniowych, bo ja siedzę o suchych kanapkach :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula to przynajmniej wizyta szybciej by ci minela:-D .....tak na spiocha:-D
Rozia ja od wyznaje jedna prawde....... ze na wszelkie smutki, radosci, dni deszczowe i sloneczne, zawody i wzwody slodycze sa najlepsze:-D:-D:-D

jak mi sie nawet zrymowalo:cool2::-D:-p

Ps Dziamy dzisiaj nie bylo....nie wiecie co sie z nią dzieje???

KatyB też prawda, nad tym nie pomyślałam :-)

co do dziamy, to ja jej tutaj nie widziałam dzisiaj, a tym bardziej nie wpadł mi w oczy żaden jej post... może pochłonęła ją obróbka zdjęć z pleneru, albo biega po pasmanteriach za materiałem na skarpetki dla losiczki :tak:

reklama
Do góry