reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Napisałam mojemu że ma mnie dupie głeboko bo ja czekam na tel od rana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja mu kużwa loda zrobie no juz :wściekła/y: nastepny dopiero na gwiazdkę :-D:-D:-D

A mój Kubula pobił sie dzisiaj z kolegą :-( i ma szlabanik na kompa do konca tyg łobuz jeden.:no:

Dam znac jak moja druga gorsza :-D połowa wróci z pracy.

Piateczko a co ten pan ma między nogami hi hi :-D:-D:-D

AXA a może byś mi taka lady urodziła

reklama
losiczka72 hahaha padłam :-D a co do telefonu od męża to ja chyba bym nie wytrzymała i pierwsza zadzwoniła nie patrząc na to czy będę mu przeszkadzała :tak: ja do cierpliwych raczej nie należę :-)
to Ci łobuz z tego Twojego Kuby ;-)

Paula ależ masz fajny podpisik pod avatarkiem:rofl2:
Losiczka no teraz to pojechałaś!!( I ja mojego M też tak straszę:-D, i żeby nie było, działa:-D)
Co do Córki, no wiesz, masz takich ślicznych synków, że córka też będzie cudna, tylko, ten wyjątkowy jeden (u mnie na pewno był jeden) pływak, żeby się znalazł!!!!

losiczko jesteś bez konkurencyjna:laugh2: co do loda na gwiazdkę uważaj na gardło:-p zawse możesz poprosić o pomoc dziadka mroza :-p:-p
axa śliczną masz tą córunie a imię ma takie szlachetne zacne dziewczyny mające tak na imię są piękne inteligentne zabawne i przede wszystkim skromne:laugh2::-p:laugh2::-p

Oj dziewczynki jak ja cosik powiem a w sumie po groże to działa he he.

Mężus zostaje w domku tzn będzie remontował nasza kamienicę. Wyjazd sie nie udał bo sie okazało że termin krótki i więcej ludzi by musiało robić a wtedy wiadomo że kaska do podziału.

A tak bedzie pod kontrolą żony Łosiczki he he. Troche sie obawiałam tego wyjazdu bo szwagier 2 miesiące temu sie rozwiódł po 15 latach małżenstwa i teraz nadrabia stracone lata :-):-):-) a wiadomo co mogłoby sie stać ;-);-);-)lepiej nie kusic losu.

Axa no masz szczęście dziewczyno że ten jeden różowy sie pierwszy dopchał do jajeczka. Ja to juz nawet nie liczyłam na córkę byleby tylko zobaczyc 2 kreseczki a potem wielki brzuch :-D ale sie nie udało. :-(

Do juterka dziewczynki .Miłego płodnego wieczorku dla staraczek . Dla reszty też miłego i spokojnego :-):-):-)

reklama
hej jestem już w domu, zaraz zjem obiadek i leżę :))
losiczka to dobrze, że m prace będzie mieć a Ty kontrolę;-)

axa Ada śliczna i jaka już duża:)))

rozia niestety trafić na dobrego lekarza jest ciężko.... oni przecież teraz przyjmują nas taśmowo to wiadomo, że po jakimś czasie mają dość i są po prostu wredni. Ja do tego który mi tak prosto z mostu taktownie "diagnozę" postawił nie mogę się już od kilku miesięcy przełamać, żeby pójść... i chyba już nigdy do niego nie pójdę... mam jakiś uraz.

malami szkoda po prostu słów.... nie ma sensu się takim gadaniem przejmować bo w psychiatryku skończysz...

ja dalej @ nie mam ale teraz mam mały zgryz bo jeżeli przestawiłabym granicę na 18 dc to dziś byłabym dopiero w 8 dniu po owul... czyli do soboty jeszcze mogę się tak stresować....kurcze a myślałam, że w tym cyklu będę mieć spokój.... ironia:-D

Do góry