reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja nie wiem czy dziś jest dzień wku******a mojej osoby, czy co??!! Współlokator z którym nie rozmawiamy nie przelał mi kasy za mieszkanie i jeszcze durnie się tłumaczy, baran jeden.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W życiu bnie spotkałam tak jebniętego człowieka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zastanawiam się czy on coś ćpa czy co, bo mówisz coś do niego a on o czymś innym mówi... Jakby nie rozumiał słów, które się do niego wypowiada ...

reklama
hej kochane!

dzięki za rady. dzisiaj sprobujemy ze smoczkiem. w dzień maluch jest kochany. wieczorkami taki niespokojny i ciężko mu usnąć. teraz jeszcze śpi. czekam na pobudkę i robimy kąpiel. potem troszkę zabawy, jedzonko i zobaczymy jak pójdzie usypianie.

wpadne później bo teraz muszę zabrać się i uszykować dokumenty do macierzyńskiego. jutro męża wyślę do pracy i zusu może uda mu sie załatwić wszystko.

miłego wieczorku

No jestem...................Rozia pacnij barana w leb i szukaj nowego lokatora;-)
Ania no tym samym nasza kawa zbliza sie nieublaganie:-D
Losiczko gratki z okazji pracy mezulka
Jane u ciebie na wykresie dziwy sie dzieja:szok::-D:tak:

Mnie krzyz napierdziela.......brzuch tez pewnie w nocy albo jutro mnie zaleje.......ach do dupy :zawstydzona/y:

hej ja po regeneracyjnej drzemce przed TV:-D postanowiłam poćwiczyć. Super się teraz czuje. Wypocę to dziadostwo!!!! Teraz miałam mecz oglądać ale jakieś jaja się dzieją....

idę zrobić zupkę na jutro

katy niby dziwny ale jakoś czuję, że znowu nic z tego....

agnes jak mały?? lepiej mu się dziś zasypia??

Jane ty tak jak ja czasami gotujesz o tej porze:-D:-D:-D ja tez strugam ziemniaczki na jutro i gotuje makaron dla siebie bo zarzyczylam sobie ........rybke w pomidorach z cukinia na ciemnym makaronie....ot taki moj powrot do dietki....bo te ostatnie dni to istne szalenstwo.....tez mialam ssanie jak diabli az wstyd bylo pisac.......pochlanialam wszystko w kazdych ilosciach:szok::szok::szok:
Tomaszkowi sie dostanie rybka tradycyjna z ziemniaczkami i salatą

reklama
no ja zrobiłam zupkę pomidorowo - paprykową:tak: niby się pilnuję ale nie mogę się powstrzymać, żeby coś słodkiego nie zjeść.... nie jem tego dużo ale wkurza mnie to bo codziennie ćwiczę a potem zjem słodkie i dupa... ale to albo @ tak na mnie działa... albo baby więc jeżeli to @ to niedługo minie a jeżeli to baby to mam gdzieś dietę i ćwiczenia!!!! już się naćwiczyłam... przyda mi się odpoczynek:tak: ale niestety po pracy jakoś do mnie dotarło, że chyba znowu się nie udało... i mimo, że @ nie ma to jakoś nadzieja mnie opuszcza...

idę coś oglądnąć... i to nie będzie mecz:-D:-D

Do góry