reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katy a taka jakaś nieogarnięta jestem :-)

Jane a co to za trening ?? Bo ja nie słyszałam chyba o nim...

Muszę znowu wejść w rytm enpr'a, bo tak to nie wiem co gdzie i u kogo się dzieję, zwłaszcza jak te nasze staraczki takie zakamuflowane...

ania no to kobitkę poniosła fantazja :-):-D:-) Mnie Bianka tez już czasami niezłe harce urządza :-) Także przesyłamy pozdrowienia dla Was :-)

No i tak dla tych naszych staraczek dziewczynkowe fluidki, która chce ??? :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Rozia no to juz 27 tydz wiec Bianka bedzie szalec coraz wiecej.....:tak: swoja droga bardzo fajne imie dla dziecka :-)
A fluidki...........zagarniam ale troszeczke bo jeszcze podziele sie z reszta staraczek :tak:oj nie bede taka:-D

A mnie teraz przyszla ochota.....albo lepiej to nazwac chec na jakas prace:eek::eek::eek:...wypłaszczyłam dupsko kilka godzin a teraz mogłabym robic...np prasować:-D:-D:-D
Ale ja tak mam.........bardziej wydajna jestem wieczorem niz w dzien:tak:

Ostatnia edycja:
katy gokarty supr:))) dasz czadu na pewno:tak::tak:

rozia to jest trening wymyślony przez gościa z USA, na każdy dzień tygodnia jest inny zestaw ćwiczeń na inne części ciała. Daje bardzo dobre efekty. I można to ćwiczyć w domu:) tak więc nakręciłam się i póki nie będę mogła przestać z oczywistych powodów :)) będę ćwiczyć.

dzięki za fluidki:))))

katy niestety nie ... dopiero tydzień ale wiem, że dam radę bo już widzę efekty :tak:... jedyną przeszkodą jest brak czasu ale w zimie będzie mi łatwiej.

zmykam spać, dobranoc.... trzymam kciuki za jutrzejszą tempkę:)))

No i melduję się po weekendziku Babulce :-) a Wy już pewnie tniecie komary co ? :-D

Wypad zaliczam do bardzo udanych
:tak: aż żal było wracać, no ale jak mus to mus ;-)

Ło jejku ile Wy tu naskrobałyście
:szok: ale na szczęście nadrobiłam :tak:

piąteczko melduję się dopiero teraz, bo zanim Was nadrobiłam to ho ho a wcześniej cieszyłam się jeszcze czasem z Dziubem mym
:-p bo dopiero dziś pojechał do domku :tak:

Roza_ no co do mojej pracy to faktycznie może szkoda, ale tylko pod względem, że nadal muszę tkwić w tej, bo pod każdym innym tamta okazała się totalnym niewypałem
:tak:

agnes2704 ale fajnie, że masz już syneczka przy sobie
:tak: dorodny facet z niego :-) i widzę, że powoli przyzwyczajacie się do siebie i zachowań :tak: zobaczysz, z każdym dniem będzie coraz lepiej :-) mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz :blink: całuj bąbelka od cioci :-)

losiczka72 Ty mi już przypadkiem nie smutaj !
:angry: silna babeczka jesteś, dasz sobie radę :tak:

Madzialena86 witam nową koleżankę
;-)

biapl moje ogroooomne gratulacje !!!
:-)

dziama86 i AdaW dziękuję, że pytacie
;-) wyjazd cudo- oby takich więcej :tak: pogoda nawet dopisała, ale generalnie z soboty wyszła nam randka łóżkowa- jak to mój K określił :-D jedynie tyle co wieczorem wyszliśmy na miasto coś zjeść i znowu wio do wyrka :-) a w niedzielę w drodze powrotnej zahaczyliśmy o ZOO hahaha :-D ale ja to zwierzątko lubna strasznie jestem także byłam w siódmym niebie :-p no... może w szóstym, bo siódme niebo to było podczas weekendu w hotelu :zawstydzona/y: :-)

karol_in-a bardzo fajny pomysł z tymi czekoladkami i serwetkami
:tak:

pamela cieszę się, że weekendzik tak bardzo Wam się udał
:-)

jane ja również witam pięknie
;-)

kurczę, jestem smutna cholernie jak sobie pomyślę, że znowu rozłąka z moim K
:hmm::-(
a jutro (tzn. w sumie już dzisiaj) termin @ u mnie... ciekawe czy przyjdzie... :confused:

edit.: POBUDKA ŚPIOCHY !!! :-D ja zaraz Wam uciekam do spania, bo nocka się kończy :-p proszę dużo produkować żebym miała co czytać jak się obudzę :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziendoberek

Dziewczynki hura

Trzymajcie kciuki za mojego m a w sumie to za dziesiejszy dzień . Dzisiaj sie okaże czy wyjedzie do Bolesławca na duża robote:-) czy zostanie w domu i bedzie robił u mnie w kamienicy remont mieszkanka 55 m .Klatke schodową i schody.:-)

Ale sie cieszę. Moge sobie siedziec w domku i dziergac te moje torebki :-)

Aniu widzisz u nas jest tak samo. Zleceniodawcy chcieli by za darmo mieć wykonana robote i to najlepiej przez jeden wekend:baffled:. Co za czasy :-(

Paula kciuki żeby @ wpadła dopiero za 9 miesiecy :-)

Katy tworze nowe moje dzieło :-) pózniej pokaże :-) a Ty pokazuj swoje haftowane cuda:-).Kurcze może bedzie mnie kiedyś stać i kupie sobie maszyne do haftu :sorry:

Jene Ty nasza sportowa staraczko. Cwiczysz za nas wszystkie :-D

Rozia Ty już 27 tydz :szok:

Miłego dnia dziewczynki

Do góry