reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ania poczekaj jak cie m dorwie po porodzie to od razu bedzie drugie:-D.....co do babki to jak taka mądra to niech sobie sama robi ten remont :wściekła/y:
Truskaffka dokladnie jak dziewczyny mowia wrzucaj szybko zdj z metamorfozy pokoiku :tak:
Rozia a co to znaczy zatrzasnięta:-D:-D:-D???
Agnes pomalutku wpadniesz w rytm i bedziesz miec czas tez dla nas i dla meza:tak:.......doszedl wam w koncu lokator wiec trzeba jakos nauczyc sie zyc razem :-D
Piateczko lec spelnic swe obowiazki i szybko wracaj ;-)
A Martusia jeszcze sie nie ogarnela po powrocie, ze sie nie pokazuje????:eek:
A Roza.....no i Jane juz by mogla wrocic trzeba zebrac nowe straczki bo druga tabelka duza a pierwsza maleje :confused2:

reklama
Kasiu No ja na to liczę :-p:confused2::-p

A co do tej kobiety to niech sie idzie leczyć na nogi :angry:

Ale mi sie nic nie chce Lily kopie aż miło :)))))) właśnie bombarduje mi tableta :-D Ale i tak nadal z niej mały lieniuszek :)

katy no jestem:))))
musiałam się rozchorować.... żeby wrócić:-:)-:)-( nie nadrobię Was za żadne skarby choć troszkę spróbuję.

pamela ale zajebisty weekend!!!!!!

ja mojemu tylko śniadanko w niedzielę zrobiłam:)

kurczę właśnie zobaczyłam mój suwaczek ... zapomniałam, że już to tyle trwa.... niedługo będzie 2 lata:-:)-(

Aniu poglaskaj Lilutka od e-ciotki:-)
Jane nawet nie wiesz jak sie ciesze na widok tej twojej rozesmianej buzki w avatarku :-D nie doluj sie kochana u mnie tez juz 2 lata....jakos tak szybko zlecialo.......nawet nie czuje ze to 2 lata :eek:A co z badaniem J????
Ale ty wszystko w sport przekuwasz.........chwal sie co teraz jest w kregu zainteresowania???
Piateczka pewnie swieci dupskiem przed mezem
A Losiczka gdzie???? Chyba juz szycie zakonczyla na dzisiaj:eek:

Katy zrobione :) teraz czeka aż tata wróci i ja poglaszcze bo inaczej nie zasnie :)
Jane Katy kochana nie wiem jak mam wam pomoc żebyście chociaż na chwile mogły być szczęśliwe i zapomnieć :( ale ja wiem ze i wam sie uda całuje

katy no tak jakoś mi ostatnio było tu nie po drodze.... próbuję czymś innym głowę zająć...zresztą wiesz czym:-p teraz na tapecie mam trening p90x. Kolega mi polecił...a ja oczywiście się podjarałam na maksa... poza tym w tym tygodniu zaczynam rozgrywki w amatorskiej lidze squasha więc się nie nudzę:tak:

widzę, że nowe staraczki dołączyły:)) witam wszystkie i życzę powodzenia ... o ile dobrze doczytałam i nikogo nie przegapiłam to witam: paule i adę:tak:

piąteczka fajnie, że już nóżka uwolniona!!!!

agnes gratuluję OLUSIA, śliczny jest!!!!!

ilonka widzę, że prawko robisz:)) fajnie

małami widzę, też że jednak nie zniknęłaś na zawsze:)))) i nie opierdzielasz się tak jak ja:sorry:

póki co tyle doczytałam...sorry ale produkcja tu jak zwykle pełną parą więc będzie ciężko wszystko nadrobić...

ps ania pogłaskaj też Lily ode mnie to może mi szczęście przyniesie :tak:

Jane ty to normalnie wulkan nie kobita :-D:-D:-D sprawdze sobie ten trening w necie......kurcze moja dieta ostatnio poszla sie piep***ć ale juz po kilku dniach siedzenia na dupsku ciagnie mnie do mojego jedzonka i cwiczen :eek:dziwne ale prawdziwe
Ale rozumiem ze nie znikniesz calkiem, a wrecz bedziesz sie pojawiac troche czesciej :tak:
No co do tej amatorskiej grupy to szczerze ci zazdroszcze :-)jak mieszkalam w PL to uwielbialam chodzic na wszelkiego rodzaju grupy, kursy itp taka byla spolecznica ze mnie i w sumie brakuje mi tego:-(
Ania widzisz....ja calkiem zapomnialam ze Roza dzisiaj miala monitoring.......alob dobre wiesci i od razu poszli dzialac :-D:-D:-D

no ciekawe jak roza bo widziałam na enpr że miała monitoring wpisany... na pewno dobrze.

katy liga to głównie ludzie z pracy:) takie sobie chłopaki zajęcia na zimę wynajdują... pewnie nam dupska złoją bo oni na wyższym poziomie graja niż my laseczki (nas jest 6 a ich 22:)) ale cóż ... o zabawę chodzi:))

a co do tego, że cię ciągnie do ćwiczeń to rozumiem cię doskonale bo mnie dziś, mimo tego, że mogłabym z tamponami w nosie siedzieć (tak mi cieknie katar) tak ciągnie do ćwiczeń ,że prawie zaczęłam trening.... ale opamiętałam się w ostatniej chwili... w czwartek szefowa przyjeżdża i mamy kilka spotkań więc muszę jakoś wyglądać:) właśnie termofor przygotowałam, czosnek zjedzony, herbatka z miodem zaparzona i jest mi dobrze:)))

a co tam u Was dziewczyny??? tyle się pewnie działo:)))

Ostatnia edycja:
reklama
No wlasnie nie chodzi o to kto wygra choc napewno to mile uczucie ale wlasnie zabawa jest najwazniejsza.......u nas chlopaki planuja na przyszla sobote wypad na gokarty.......ma jechac wieksza ekipa taka zeby caly tor wynajac.....i ja tez mam kierowac:szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek: ratuj sie kto moze!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
A moze bys sobie inhalacje zrobila, na katar powinno pomóc:tak:
Co do forum to doszly nam dwie nowe pozytywnie zakrecone dziewuszki ....taki wiosenny powiew :tak:
Mamuski urzeduja z dzieciaczkami , ciezarówki rosna a staraczek jak na lekarstwo:eek::eek::eek: pomalu zaczynam sie czuc samotna jak tak wszystkie uciekacie:baffled::sorry:
No ale jesli obiecacie poprawe to grzechy odpuszczone:-D:-D:-D

Do góry