reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam:)

paula hej:))

losiczka to trzymam kciuki za m żeby się wszystko z pracą udało:)

katy pewnie, że robię zdjęcia:) jak będzie czym to się pochwalę:-p póki co mam z początku zrobione a może w weekend zrobię po 2 tygodniach treningu.

chyba oszaleje z moją tempką.... ja jestem chora na umyśle... mimo, że szans nie ma ja się nakręcam... wiem, że to przez przeziębienie... tylko dlaczego pod pachą mam normalną??? Powiedźcie mi, miałyście tak w czasie przeziębienia, że na dole wysoka a pod pachą normalna??

i tak już wredną @ czuję i dziś na 100% przylezie.... znowu będę latać do kibelka co 5 min. jak stuknięta:rofl2:

reklama
Jane co ma byc to będzie ;-);-);-) niech tam bedzie malutka Jane :-D .Tempka a w sumie jej wysokosc ma znaczenie jak mierzysz w buzi ale tam na dole :-D to chyba powinno byc ok :-D

Dziama rozmiary nózek moiich łobuzów to 19 cm i 23 cm Ale pewnie z 1 cm trzeba by było dodac :-)

Ja również witam!
Jane w tamtym cyklu tak od owul. miałam pod pachą normalna a niżej 37,1 ale nie przeskoczyłam w tabelkach więc niestety.
Ania nie ma co się przejmować babka niepoważna ale jak zobaczy że to co chce jest nie realne to do twojego m może zadzwoni:tak:
Paula ciesze się że tak fajnie było:-D
Losiczka i wiesz już czy m wyjeżdza?
Pamela opis jak z filmu też bym tak chciała:laugh2:

Wiem że pewnie będziecie się śmiały ale wczoraj uczyłam córkę różańca i tak mnie tchnęło i stwierdziłam że odmówię za zdrowie dla nas wszystkich i dzieci i za szczęście posiadania dzieci dla staraczek mam nadzieje że przyniesie to dużo dobra i szczęśliwych chwil :*

Witajcie ja wczoraj mialam zabiegany dzien maz sobie wizal telefon na raty bo kosztuje 900 zl wiec nie wyloze takiej sumy od razu ;p zrobilam zakupy na 1 listpada dzis jade sobie kupic kozaki ale cczuje sie fatalnie ;/
fluidki dla starajacych sie od mariusza bo zostajemy przytym imieniu :p~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~jane tempka ladna kciuki &U&&

sylwia widzę, że chłopczyk będzie:))) super, gratuluję.
fluidki chłopczykowe przyjmuję w każdej ilości!!!!!! dzięki

ada ja właśnie jeszcze odkąd mierzę to nie byłą przeziębiona w tym kluczowym momencie i nie wiem jak sie wtedy tempka zachowuje??

siedzę jak na szpilkach!!!!!

dzień dobry laseczki

jane fajnie, że jesteś- podziwiam Cię kochana z tymi ćwiczeniami

losiczko czekamy na dobre wieści i efekt szuranka

sylwia co ten Twój chłop znów wymyśla??????

ada za mnie to byś kochana musiała pójść na kolanach do częstochowy a i tak by nie pomogło, ale próbować można
goodvsevil.gif

paula to się działo w tym wyrku ha ha

katy nocny marku a i ania widzę , że się w dziń wyleży to później buszuje w nocy

miłego dzionka

popsul mu sie iphone 3g a u niego w pracy nuda jak niewiem co bo pracuje na monitoriungu na nockach i nuda jak niewiem co bo siedzenie w supermarkecie samemu przez 8 h to by mu sie usnelo a tak siedzial w necie i filmy ogladal a tu bach popsul sie wiec kupil soebie lg l7 on jest informatykiem wiec zwykle tel go nie kreca musza miec cos w sobie zeby sie nimi pobawic roznymi funkcjami on zawsze patrzy na parametry jaki ma procesor i tp a mnie to tam zwisa hehe no ale niech chlop sie ma czym bawic ;p da mi spokoj na jakis czas ;p a co do imienia nie umial sie zdecydowac wiec ja zadecydowalam za nas oboje
jane ja jak zaszlam w ciaze tez bylam lekko przeziebiona i wcale na nic nie lioczylam wiec trzymam kciuki tak dlugo ile sie da &&&&

Witam:-):-)

Losiczka
no to kciuki zaciśnięte:-D:-D

Piąteczko jak "rebiata" zdrowa??? kuracja zapodana już??:-)

Jane
ładnie masz, a owu mogła być z testów tak wynika... kciuki kochanie:-) Ja jak jestem podziębiona albo gardło drapie i mam ogólne osłabienie to temp mi skacze...:-(

Paula super że wyjazd udany, naładowane akumulatorki???:-)

Sylwia ja łapię łapię fluidki:-)

Ada cieszę się że zdrowaśki zmówiłaś, bo ja:zawstydzona/y: tak trochę na bakier jestem:zawstydzona/y:

Rozia matko ale zleciało:szok::szok:

Uciekam do pracy:-( miłego dnia:-):-)

reklama
Hej Kobitki
co u Was???????????????
widzę ,że ostro smarujecie hehehe zaraz za czytanie sie zabieram :)))
Ja dzis wpadłam do Was z @ :zawstydzona/y: no cóz taki live ech......
Jane hejka Kochana,co tam co tam??????????
Losiczko,Aniu,Katy,Ilonka i cała reszcza :-D:-D

u mnie pada,mam lenia brzuc boli i nic mi sie nie chce ,a pracowac to juz wcale buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Do góry