reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No właśnie ze wogóle mnie nie tyka :( No wiesz przytulić przytuli calusy tez da i wogóle czuje się ok z tym ale boje się o niego żeby mi na lewo nie poszedł :-p A ja czuje się jak słonica albo i wieloryb :szok:

reklama
A co tu sie stało :szok::szok::szok: Taka cisza ło matko wychodzić mi z ukrycia i to już

nie to nie :baffled: Ja tez sie już nie ujawnie :crazy:

Ostatnia edycja:
Pamela łał brawo!! Rozochociłam się przez te opisy hihihi kogoś wymolestuję dzisiaj hihi
a jaki ładny liścik ci mąż zostawił...złoty facet!!!
Ania Kciuki zaciśnięte i czekam na dobre wieści :tak:

Hej dziewczynki:-)

piateczko ja czytam Was, ale jakaś ostatnio zatrzaśnięta jestem, więc się nie odzywam... Wczoraj w ogóle poza domem cały dzień byłam, więc nawet nie miałam jak wejść...

Pamela jestem pełna podziwu :-) No i cieszę się,że weekend udany :-)

mnie chyba jakaś choroba rozkłada, bo gardło mnie od wczoraj boli :-(

Ania trzymam kciuki za Piotra :-) A masz już jakieś wieści od niego??

melduje się i ja.

ania kciuki zaciskam za męża i czekamy na dobre wiadomości

pamela ja nie do końca w temacie ale opis weekendu mnie powalił. oj ale bym chciała takie chwile z mężem. ale chyba nie szybko mnie to czeka

truskaffka
ty chyba remont robiłaś? jakieś foty mile widziane

biapl
gratuluję maluszka. widzę że tak jak u mnie. dzień wcześniej nic a nad ranem hop na porodówkę. teraz poznawajcie się i cieszcie sobą

resztę muszę nadrobić a idzie mi to wolno. ale mam nadzieje że się uda.

Niestety babka chce cudów za grosze dosłownie Zaproponowała mu polowe ceny która on dał :-D:szok: Śmieszni ludzie sie zdarzają wszędzie nawet tu :-p No cóż trzeba nadal czekać a i jeszcze powiedziała mu ze ma na to 3 tygodnie :-D:-D:-D:-D Na remont całego domu razem z kladzeniem podłóg :-D:sorry:

reklama
Piateczko to już nawet nazwy nie ma takie zachowanie ;\
Piotr potrzebowały 6 pomocników na których nie zarobił by nawet na 1 go nie stać przy tej cenie jaka ona chce :zawstydzona/y::angry:

Do góry