reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Karolciu :-) musze kochana :-) . Całe wakacje sie byczyłam to teraz nadrabiam :-)

Ilonko Ty moja gazetko promocji hi hi . :-D:-D:-D.

A ja juz oficjanie rozpoczełam sezon grzewczy . Piecyk pstryk i sie grzeje. Oj a jak dostanę rachuneczek z enei to zrobie tak :szok::szok::szok:.

Spadam maszyna woła :-)

reklama
dziama86 ja właśnie liczę na cud w ich przypadku ;-)
a co do maratonu to bardzo kuszące hahaha :-D

w ogóle zapomniałam Wam wspomnieć jak mój K mnie ostatnio zszokował, bo się mnie pyta czy uważamy, czy robimy dziecko :confused: muszę Wam powiedzieć, że zdębiałam lekko :blink: przeleciało mi przez myśl, czy mówi poważnie, czy sobie jaja robi :-p

Paula a ile Twój K ma lat?
Losiczko u nas juz od jakiegoś czasu sezon grzewczy bo się nie da wyrobić...
Wiecie jest jeden plus tycg niskich temp :) jak się bedą utrzymywać to się w końcu przeprowadzę hehehehe Jest tam chłodno więc gdybym się wprowadziła trzeba byłoby zacząć palić w piecu a to srednio ekonomiczne póki tam nikogo nie ma to się nie pali ale jak juz będa przymrozki lub długo niskie temp to trzeba będzie heheheh i wtedy się wprowadzam :) tak to wygląda:) więc przepraszam Was za to ale jak dla mnie od jutra może być w nocu -3 hehhe

dziama86 26 ;-)
a co do niskich temperatur to trzymam kciuki, żeby u Ciebie były przymrozki
:-p u mnie w sumie już są takie leciuteńkie, szyby w samochodach trzeba troszkę drapać po niektórych nockach :szok:

Ilonko ja Ci dam chudzielca hehehehe nie widziałas mnie na zywca :szok: opona z przodu jak sie patrzy hehehe,a ze weekend w Rybniku bo tsciowki przyszłej poszłej i niedoszłej urodziny to znowu sie objem offffuuu mniam i znowy kg przybedą

Losiczko przywiazałas sie do tej maszynki hihi
Paula to odpoczniecie troszkę :-)

Dziama a no trza sobie radzić w tym zasranym świecie ... a przy dwójce dzieciaków to tym bardziej trzeba oglądać każdą złotówkę z kazdej strony, a jak jest mozliwość kupienia np kozaczków dla jednego taniej to trzeba zgarniać dzieci wczesnie i byc pod sklepem jeszcze przed otwarciem :sorry2::-D gdybym miała biedronke czy lidl gdzies dalej to powiem szcerze ze bym sobie juz dupy nie zawrcała bo szkoda by mi bylo dzieci , tym bardziej teraz jak ranki sa takie zimne ale juz i nie tylko ranki... a ze wszystko mam pod blokiem to 2 minuty i juuz jestem pod biedrą , pod lidlem w 5 minut :-p

karolinka ja sie mialam Ciebie nie raz pytac jak to jest ze TY mialas nie karmic w ogóle a karmisz :-D... ..
A ja ...hmmmmmmm... daje cyca w dzien ale ze 2 razy musze dac butle bo inaczej nie da rady :-:)-( a tak bardzo chciałam karmic w dzien ciagle chociaz ale Papi juz coraz wiecej potrzebuje a mleka wiecej niestety nie mam :-:)-( i z tego powodu nie raz ryczałam nad dzieckiem jak on biedny ciagnał i ciagnął a łykał chyba raz na 10 pociągnięć :-( na początku to az sie ksztusił bo nie nadążał łykać a teraz ... szkoda gadac :-:)-( usram sie a i tak Go nie wykarmie cycem :-:)-:)-:)-:)-( I na co mi te duże balony jak w nich pustka :-:)-( no dobra bo juz mi sie zbiera na płacz :-(

losiczka piecyk masz na prąd ????

U mnie juz niedzieli grzeja w grzejnikach ale na razie nie odkręcam bo cieplo w bloku ,( chyba ze myje chlopaków to odkrece aby sie grzejniki zagrzały zeby sie cieplej zrobiło w pokojach ) mam nadzieje ze ta zima tez bedzie taka lekka jak poprzednia bo z zimy mialam zwrot 1 tys za ogrzewanie..... :-D

O jejusiu jaka ta "Nasza" Ada piekna :)a co u Was kochana jak mała ja Kacek?i przedszkole? a starsze chłopaki były siostrę poznać czy na św pierwsze zapoznanie?

Ilonko ja mam piece akumulacyjne:-) Grzeje tylko na nocnej taryfie bo to takie piece sa. A potem cały dzień dmuchawa oddaje ciepło z pieca. A rachunek mam co 2 miesiace o 200 zł wiecej niż normalnie. Wiec nie jest tak zle. Miałam kiedys strychowe mieszkanie 77m i centralne w nim . Płaciłam po 1200 zł za prad :szok: wiec szybko uciekłam z tego mieszkania.

No w blokach to jest fajnie. Przekrecasz i cieplutki kaloryfer :cool2:

Axa rózowa landrynka z córeczki :-):-):-) ślicznosci :-):-):-)

Ilonko ja tez bym chciała zobaczyc tę oponkę Marty ;-);-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziama:-D Kupiłam te specjalne pojemniki do butelek TT na mleko i opanowałam karmienie:cool2:
Kacuś w przedszkolu średnio:baffled: Rano jak wstaje, to ma cofki, już nawet jakieś urojone chyba, bo prowadzam go po śniadanku! Czasami coś tam skubnie na obiadek, albo nic nie zje. W domu ok:confused: z jedzeniem, no wiadomo za dużo nie zje, ale je.
Wkurzam się na to przedszkole jak diabli, i z bezsilności wściekła jestem, że języka nie znam! Kac chodzi w grupie z jeszcze jednym Polakiem, strasznie niegrzecznym, ale takim co niemiecki już trochę zna,( nie za bardzo, bo w tym roku jeszcze go do szkoły nie posłali), ale zna. I Kac się do niego przykleił, a jak pani mów "idziemy się uczyć" (Kacek oczywiście nie rozumie) to ten chłopczyk mówi, że nie chce mu się, i Kac też nie idzie!!!! A tu dzieci do niczego nie zmuszają! I nie wiem co mam z tym fantem zrobić, bo chodzi do przedszkola, a nic się nie uczy!!! Ch......a!!!
Ada to w ogóle odwrotność Kacka, je, śpi i pachnie:-)
Teraz byli u nas pierwszy raz w odwiedzinach mój tato z Emilkiem, duży brat (zresztą ten co został w Polsce też) zakochany w siostrze, ciągle chodził, całował po główce, i pytał "co tam Bobo":-)
Karola, mamo cyckowa;-) jak tam u Ciebie! Teściowa grzeczna się zrobiła:szok: czy...... nie no tego byś nie zrobiła:-p
Ilonko, a wiesz tu u nas w DE w Lidl są te same promocje, co w Polsce:-) Tak samo w Tchibo, i w Ikea, nawet mają takie same strony internetowe. W zeszły roku kupowałam dla Kacka kombinezon z Tchibo, na allegro, o 50zł drożej, bo w sklepie wykupione, a tu prawie w każdym sklepie jest stoisko z Tchibo, i wszystkiego pełno:-)

Do góry