reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzien dobry kobitki :-)
usmialam sie co wypisujecie ,ale jeszcze muszę nadrobic
wpadłam na chwile jeszcze w pracy jestem i wyjazd o ok 16 ,a wracam w poniedziałek
zajrze jeszcze pozniej :tak:

Katka ???? jeszcze Cie dzis nie obudziłam hihihihihi.........

reklama
Ilonka- jeszcze mam około 5000tys zdj do ogarnięcia bo się ludziska nieźle bawili :)edit u mnie w Lidlu termometrów było od zatrzęsienia i były nasze słynne "misiowe " kombinezony ale raczej takie na teraz nie na zimę bo cienkawe po27zł ale same różowe.

mam jakąś meeeeega chandrę może @ raczy mnie nawiedzić

Ostatnia edycja:
dziama a to kombinezoniki były czy bluzy ???? Bo u mnie były bluzy takie cieplutkie z uszkami na kapturze ... kombinezonów nie widziałam nawet w ulotce :szok: co do termometrów to do Ciebie pojechała tez i moja dostawa bo u mnie bylo jak na lekarstwo ..moze z 7 sztuk... heheh :-p

o kurczaczek ....az tyle :szok::szok: super !!!!!!! Szkoda ze na moim slubie Ciebie nie mialam hehe .. bo ja mam yyy tylko tysiąc zdjęc ze slubu hehe :-D a mogłoby byc wiecej jak dla mnie :sorry2:
malami co chudzielcu slychac ??? gdzie wyjezdzasz ??? leżeć gdzies do góry psitką >>>????????

kombinezony właśnie Ilonko ale same różowe za to bluz nie widziałam. Chcesz to jutro kupię ci ten termometr i wyślę tylko czy wtedy będzie sie opylać to cenowo?

słonce bardzo Ci dziękuje ale ja bylam w lidlu jeszcze przed otwarciem aby Go w ogóle kupic..... :tak: i kupiłam ....ale kurcze zeby na jeden sklep w miescie ( bo mamy tylko jeden) dali ok 7sztuk? paranoja i dziadostwo po prostu... i waszystkie poszły w minutę chyba :baffled:
paula szczęściara :-p

To u mnie nie bylo kombinezonków .. w ogóle .... wszyscy sie rzucili na termometry, i te bluzy z uszkami, i sweterki :)

ja mialam kupic ta bluze malutkiemu ale za 27zł to stwierdziłam ze kupie z 5 w lumpie dla niego, bo w ten dzien wlasnie mialam wychodne do lumpu i nakupowalam ok 20 ubranek za 50zl :)

Ostatnia edycja:
Karola- ja zdj ślubne chrzciny itp które robię na tych uroczystościach wklejam do ładnych ozdobnych albumów np http://images34.fotosik.pl/349/9f07262bae9a0612.jpg

http://nokautimg1.pl/p-00-25-00255c...um-na-zdjecia-hama-michi-113638-200-zdjec.jpg
itp i w środku czasem ozdabiam dodaję jakieś sentencje itp ale to trzeba lubić ale są przepiekne albumy ręcznie robione bardzo oryginalne. Ja mogłabym Ci foto- książkę zrobić ale musiałabym mieć trochę zdj Jagody:)

edit przykładowe albumy http://www.sentymentyiprezenty.republika.pl/albumy-scrapbooking.html

reklama
Paula cuda sie zdarzaja ale raczej nie w przypadku Katoli teściowej :) Jak pogody nie będzie to sexualny maraton sobie zrobicie hehehhehehehe

Do góry