reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej Kobylki!witam polnocnie prawie juz,ja dzis duzo w ruchu barszczyk czerwony byl z pierozkami z kapustka i grzybkami,jak na wigilii...korzystam poki moge ;)ale zostalo sporo,bo ja bardzo duzo zawsze nagotuje...ja z rodzinki wielodzietnej,to rozumiecie;)najwyzej sir reszte zamrozi;)ilonko dzieki za wiadomosc i rady pilkowe...na pewno skorzystam;)a co do tabelki to trzeba by bylo najpierw kasie es na porodowke wyslac ,a potem dopiero anie b,bo kasia es ma ns 18.12 termin,a ania b na 19.12;)ale sie czepiam co?!ale wybaczcie ciezarnej...jutro musze na 11.00 do poloznej,a potem do kosmetyczki...ha...ha...ha...wiem,juz od poniedzialku sie wybieram i nic z tego nie wyszlo...jak sie dzis zaczelam wybierac po sniadaniu,to kolezanka do mnie zadzwonila,ze jest wlasnie niedaleko mnie i chcialaby wpasc na pogaduchy...no nic nie poradze...poszla dopiero po 16.00,a ja za szybki obiadek w postaci barszczyku...dobranoc Kochane...moj Maly ma czkawke od ok.10 minut i caly brzuchol mi skacze...a moj Duzy juz chrapie w najlepsze...

Dziendoberek

Produkcja pełna parą widzę :-)

Ilonko dziekuje kochana za tabelke ;-);-);-) schowaj mnie chociaz gdzieś w srodek he he :-D.

A mój mężulo dzisiaj znowu w domu :wściekła/y: nie no pieknie :wściekła/y: święta bedą pod kaponierą ( dla ubogich ) .

Skrobne cosik pózniej bo jakos weny nie ma.

Buziolki i miłego dnia :-):-):-)

katy, dzięki, właśnie o czymś takim myślałam. Dziś lub jutro uderzę na galerie to poprzymierzam chociaż. Ja też imałam się różnych zajęć w UK, np sprzątałam takie barki, które służyły za hotel. Najważniejsze że kasa z tego jest! Za takie pieniądze też bym mogła tak pracować:tak:

Miłego dnia:-)

Cześć kotenieńki. Melduję tylko że żyję ale na nic nie mam weny nawet nadrobić Was zabardzo nie nadrobiłam poraz pierwszy odkąd z Wami jestem.

Przede wszystkim GRATULUJĘ AGNES SYNUŚ PIĘKNY NIECH ROŚNIE ZDROWO :*

hejka lasencje :-D
biapl ok ogarnę tą tabelkę ... ale juz na swoim kompie bo na tym bym dostała tylko wścieku dupyy :wściekła/y: tak zarywa skubany noo....:baffled:
Roszpunka to daj znac jak cos upolujesz.... no i moze byc tak łaskawie pokazała sie w tej grzywce co ?????? I nowe zdjęcia całusnego Maksia zapodała :tak:

a taki osobnik jak dziama to sobie jaja robi >??????? gdzie sie chowasz co ?????
ciekawe jak sie czuję Lori.... szkoda ze nie zaglada do nas juz ...:-(
losiczko niech bedzie jak jest, nie czepiaj sie hehe :-p nikomu tam nie wadzisz w tej tabelce wiec cicho badź :-p

Słodkiego miłego ... dnia :-D

Ja nadal sikam ze smiechu jak sobie przypomne urywaki z " ciacho" , wczoraj sama do siebie sie smiałam cały czas :-) wariatka hehe :-Dn

o i ja głupia blondyna zamiast sobie nagrac na nagrywarke to sobie dopiero przypomniałam pod koniec filmu ze mogłam nagrać buuuuuuuu:baffled:

Edit

I zguba sie sama odnalazła ......:D a co to za brak weny sloneczko ????? album skonczony juz ??????????

reklama
Do góry