reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

laski- zwlekłam się w południe- pojechałam wytopić troszkę sadło w solarium- troszke to znaczy- że łóżko pływało po prostu- ale chyba potrzebowałam zatoki wygrzać, bo mi łepetyna przeszła

dziama Ty wiesz, że jesteś zdolną dziewczynką

losiczka prąd???????????? złłłłłłłłlooooooooooooo!!!!!!!!!!!! cholernie drogie zło!!!!!!!!!

widzę, że się wyjazdowo robi- super- odpoczywać i baraszkować

MAM PROPOZYCJĘ - POPYTAJCIE ZNAJOMYCH I FUNDNIEMY KAROLCI EGZORCYSTĘ
meditationf.gif
DLA SZANOWNEJ MAMUSI- TO SE BĘDĘ POŻYCZAŁA OD NIEJ CZASEM DLA SWOJEJ

reklama
Hej Kobylki!melduje sie po wizycie u poloznej,maly ma sie dobrze,glowka w miednicy mojej juz na dole,wedlug poloznej nie do przesuniecia ;)akupunkture mialam po raz pierwszy,nie bylo zle i nie bolalo wcale;)a wrecz przeciwnie czuje sie taka leciutka;)zobaczymy co jutro u lekarza ;)ilonko!nastepna wizyta u poloznej 16.10 wraz z akupunktura;)axa pozdrawiam no i mam nadzieje,ze juz niedlugo u mnie potrwa;)a potem spotkamy sie nad Menem i bedziemy spacerowac z parka nasza;)Dziewczynki pozdrawiam Was wszystkie goraco i przepraszam,ze tak ogolnikowo,ale cos mnie sen bierze...musze kimnac;)najpozniej jutro po wizycie u gina sie zamelduje:)Buzki:*od dzis 18 dni :)

Piąteczka to ja mogę się złożyć również na tego egzorcystę, ale pożyczam dla mojej rodzicielki również!!!
My tu mamy wszystko na prąd, gazu nie uznają! Ciekawe po co im te dwie nitki rurociągu gazowego od rusków?:nerd:

paula lekuchno mi się mordka przypiekła- jak leżałam to miałam przed oczami sceny jak z "oszukać przeznaczenie"

axa śliczniutka jest niunia- cukiereczek normalnie. a prąd tez taki drogi jak u nas??????? no i widzę , że tak samo nazywamy te kobitki co to nas na świat wydały

biapl czekamy na synusia

egzorcysto przybywaj
voodoodoll_2.gif

No to widzę, że na egzorcystę, to po 1 groszaku wyjdzie, tyle chętnych będzie:-D Bożesz, żeby tylko moja córka nie miała powodów tak pisać!!!!
Piateczko, ja jak byłam w solarce (jeny, chyba 100 lat temu, a na pewno 10 miesięcy temu!) to taż miała wizję "jak oszukać przeznaczenie" I lekko się nakręciłam:-)
Ja jeszcze nie wiem ile za prąd, bo mój M to prądowni jeszcze nie dotarł, i rachunek dostaniemy pewnie za pół roku, i z podziwu pewnie też nie wyjdziemy! A proszę go, już ile razy, żeby pojechał zrobić comiesięczny! No cóż, później się zdziwi! Koleżanka mówiła, że im wychodzi 100e na miesiąc. No i tyle w temacie....

piąteczka hahaha dobrze, że się nie zatrzasnęłaś :-D za chwilę będziesz wyglądała jak czekoladka, o ile już nie wyglądasz :tak: mąż to dopiero będzie miał radochę :cool2:

Roza_ puki co w niewiedzy, poczekamy zobaczymy, a jak nie to uświadomię jakoś zgrabnie ;-)

reklama
axa no to nieźle- chociaż- za wszystko- nie wiem

paula widzę, że spontan będzie hi hi- to życzę wpadki kochana- a mój mąż bardzo lubi:-p:-p:-p:-p jak się opalam w skąpej mówiąc delikatnie bieliźnie i widać

roza smaruj co u Ciebie

Do góry