reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Aniu my kobity juz tak mamy ze zawsze chcemy czegos wiecej:tak::tak::tak:
Paula to zadna tajemnica :-)jako jedna z wielu Polek pracujacych w Uk po latach tulaczki skonczylam na myciu kibelkow :-D:-D:-D.....tzn domow byl jeden glowny argument za........kasa

reklama
Katy a czy to ważne jaką pracę wykonujesz???????????????????????????????????????? nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ważne że wszystko co masz to masz dzięki waszej ciężkiej pracy a czy myjesz kible czy siedzisz w biurze to nie ma znaczenia powiem ci że od ką wykonuje pracę biurową wiem jak bardzo ci ludzie są bezużyteczni :-p ja już wolę kible myć

ogladam "ciacho" po raz setny ale i tak sikam po nogach :-D:-D
"śpieszmy sie kochac męzczyzn, tak szybko,,,,,,,,,,dochodzą " hahaha :-D

ale i tak karolek wymiata hehe :-D

chciałam życzyc slodkich snów , bede jutro :-D
Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
LiLuu ma 100% racji :-) moja mama też dłuuugie lata sprzątała, ale nigdy niczego nikomu nie brakowało, bo ciężko pracowała na wszystko za co jestem jej ogromnie wdzięczna :tak:

ilona24 może Pawełek pożyczy Ci pampersa ? potpytaj go
;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobranoc Ilonko ja teraz sledze losy Na dobre i na zle:-)
Aniu Paula dokladnie:tak: .....ja juz przerabialam prace w firmie kateringowej, prace w spozywczaku i nawet kafejke ale teraz pracuje sama dla siebie i nie dosc zem sobie szefowa:tak: to jeszcze dobrze zarabiam a za lada sklepu czy w biurze dostalabym polowe tego co mam teraz :tak:......jak zaspie to nikt mnie nie ochrzani, jak sie zle czuje poprostu nie ide, wakacje sama sobie wyznaczam a sa ludzie ktorzy ta prace naprawde doceniaja:tak:....jak np moj pan do ktorego chodze 3 x w tyg a na swieta Bozego Narodzenia dostalam bonus w kwocie 400 funtow i olejek do kapieli za 45 funtow .....zyc nie umierac :-D:-D:-D

KatyB najważniejsze, że jesteś zadowolona :-) i jeszcze jakie prezenciki Ci się przytrafiają fiu fiu :-D

ja jeszcze zapomniałam dodać, że moja mama robiła to głównie ze względu na mnie, bo chciała mi poświęcić jak najwięcej czasu, tak więc poszła- zrobiła co miała zrobić i po 4-5 godzinkach wracała... a gdyby miała pracę w normalnym systemie, to jak wiadomo byłoby z tym gorzej :tak:

Paula a lania chyba dawno nie dostałas po dupsku co ????? tak sie wyśmiewać z koleżanki :-p:-D
a co tam .... zwine mu bez pytanie bo juz spi,,,,jutro bede sie spowiadac z tego ...moze dostane od niego rozgrzeszenie :-D

ilona24 bij mnie bij hahahaha :-D
jak śpi borocek malutki to pożycz, najwyżej jutro Ci uszka wyskrobie za to :-)

edit.: spierniczam przygotować się do zdania zmiany :-p
będę po pracy jak trochę się ogarnę :-D o ile nie będziecie jeszcze zapuszczać komara ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry