reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejoo

melduję się żeby nie było...bo słyszałam że tu biją jak się człek nie melduje...:szok:

Agnes Witamy Pięknego Małego Uparciuszka Na Świecie!!!!!
i Gratuluję!!!!

Ilona widziałam dziś początek tego dokumentu o poronieniach, ale przełączyłam szybko...
Losiczkę pięknie załatwiłaś hihihi
a mnie termin wizyty jednak zmień na 24.10 proszę ;)
Pamela to się będzie działo w weekend :cool2:
Kuzynka twarda babka, ona pomaga dzieciom, oni jej...piękna wymiana
a ta historia z koleżanką też masakryczna...
Paula ja mam stepper, trzeba mieć mobilizację to się fajnie człowiek zmęczy, ja ćwiczyłam, zwłaszcza jak na aerobik chodziłam. Teraz stepper czeka na swoje pięć minut znwoeu ;)
Viola haha no bo to prawdziwy facet, chce sobie pojeść ;)
dobrze że je, z butelką może się jeszcze przeprosi?a picie -wodę herbatę-ciągnie z butli?
Piąteczka haha igrasz z ogniem

pozdrawiam kobietki!! ;)

U mnie była podobna historia, tydzień po ślubie para rozbiła się autem i też oboje zginęli. Moja mama zna matkę tej dziewczyny.

A moja znajoma miała męża, a z nim małego synka, z 3 letniego. Poszli na imprezę, wrócili do domu i tak się pokłócili, że chłopak się rozpędził i wyskoczył przez balkon z 9 czy 10 piętra. Oczywiście też zginął. To dopiero tragedia. Oczywiście wszyscy obwiniali dziewczynę i do teraz nie dają normalnie żyć tylko patrzą że już sobie życie układa od nowa...

viola, to się mały smakosz rozbestwił! :-) oja koleżanka miała podobnie, w 4 miesiącu jej córka nie chciała za nic mleka pić, więc musiała jej wprowadzić stałe pokarmy żeby się dziecko nie zagłodziło.

katy, &&&&

piąteczka, ja też chcę kanarki w ramach motywacji do odchudzanka:-D

ilonka, do wiosny damy radę!!!:tak:

A ja jestem w trakcie poszukiwania sukienki na chrzciny i nic!!!! Jakbyście coś na allegro wyczaiły to dajcie znać! Idę spać, dobranoc:happy2:

truskaffka ano leja po dupsku jak pieron i to podobno ciezarowek nie oszczedzaja , tak ze melduj sie kobito dla wlasnego dobra :-D
Piateczka najpierw uczta a pozniej zbiorowe sranko:-D:-D:-D
Aniu b gratki z okazji 30 tygodnia :tak:;-)
Roszpunka napewno cos dla ciebie znajdziemy :-)

Katy dziękuje za gratki :)
właśnie wróciłam z Icelanda teraz nie mam wyjścia muszę się tam zaopatrywać w żarełko a tak naprawdę w ptysie bo mnie naszło od paru dni na słodkie :-Djak całą ciążę nie mogłam patrzeć tak teraz tylko ptyśki z bitą śmietaną :szok:a już mam 14 kg na plusie :angry::szok::baffled:

Piąteczko nie bij ;-)najpierw wytłumacz :-p

ogólnie u mnie sytuacja się nie zmienia czyli jest tak jak było

Katy ładny wykres :tak::tak::tak:

reklama
Do góry