reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Aniu ale to zaden wstyd kupowac w Icelandzie :tak:jedz jak ci tylko smakuja te ptysie :-)
Piateczko zakaz.jpg:-D:-D:-D:-D

Katka ja wiem że to nie wstyd ale jakoś mi się wydaję że spadłam z poziomu :-D:-D:-D:-D:-D

eh życie często nas zaskakuje i to w najmniej oczekiwanym momencie

Aniu tak to jest ze jak sie dziecie pojawia to czlowiek jakos zjezdza ogolnie z wyzszych poziomow i wtedy potrzeby nasze sa na drugim miejscu, a ty juz zaczelas praktyke:sorry2:.......pytalam T i na razie cisza :-(

Roszpunka moze cos takiegosukienka.jpg fajnie by zakrylo wiekszy brzuszek po ciazy;-)
Paula w mojej bys sie nie zanudzila ;-)

Jestem dziewczynki :-) Wróciłam obładowana od koleżanki, bo mi dała różne rzeczy po swojej córce :-) M.in. wanienkę :-)

Piateczko i jak ten Twój Zaraz?? Wrócił ??:-D

Paula u mnie orbitrek służył jako wieszak na ręczniki, ale jeśli Twój m ma , to spróbuj, bo jeśli będziesz systematyczna, to jest bardzo fajny :-)

KatyB wiesz u mnie nie zawsze tak jest, ale dzisiaj to masakra jakaś :szok: byle do 22:00 :baffled:
a gdzie pracujesz jeśli można wiedzieć? ;-)

Rozia wiesz jak już go zabiorę od niego to będę ćwiczyła aż wióry będą leciały :-) ale chyba jednak się skuszę skoro tyle pozytywów od Was na jego temat słyszę :cool2:

no w sumie tak Kasiu i ja to rozumiem tylko tak jakoś mi smutno i wogóle może za dużo wymagam?? za dużo chcę od życia ?? bo przecież mam to czego chciałam noszę pod sercem swoją upragnioną dzidzię mam męża który mnie kocha i szanuję.nie pije spędza ze mną cały swój czas więc czego ja jeszcze chcę ??

reklama
LiLuu to pewnie hormony tak na Ciebie działają Kochana :tak: a to Twoje pierwsze dzieciątko ?
chociaż ja też tak nieraz mam, że myślę "ale ja mam niedobrego tego chłopa" a jest tak jak u Ciebie: nie imprezuje z kolegami, jak tylko może to spędza ze mną swój czas... jedyny jego minus to, że lubi sobie pograć na ps3, no ale też się chłopinie coś od życia należy
:-D

uhuhu a 16.10 coraz bliżej, ciekawe czy @ do mnie dotrze :rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry