reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka dresiary :-D:-D:-D ja tez sie zapisuje do klubu dresiar :-D. Ja za młodu ( kiedy to było :sorry2: he he ) nic tylko dresy,adidasy itp.

Ale napłodziłyście :-). Ja szuru szuru a Wy pisiu pisiu ładnie to tak ???:-):-):-)

Przyszły moje materiały hura.... Sliczne jak dla mnie kolorki. A w wekend postaram sie wszystkie moje torebki po
wystawiac na alegro i wtedy wam linka wyślę ( jak sie na umiem :dry: ).

Pamelo nu nu kochana żadnych dolinek i zmian męza :-):-):-)

Spadam bo obiadek na talerzu :-p szybkie schabowe ziemniaczki i mizeria :-p.A mizerie to Kubus robił :-p drugi kucharz mi sie w domku szykuje :-)

Ilonko weż Ty mnie kochana wyrzuć z tej tabelki :-) albo zrzuc na sam dół tzn tej 1 he he.

Narazinko

reklama
No wlasnie losiczko moja droga ja cie z tej 1 tabelki wyrzuce i owszem bo nie mysl sobie ze ty sobie tam bedziesz na tym pierwszym miejscu ciagle siedziec....ale dopiero wtedy gdy bedziesz bardziej pasowac do tej drugiej :-D:-p ooo.....:-D

ilonka
d2.gif
d2.gif
d2.gif
d2.gif
nawet se może dojechać z geriatrii
k080.gif

Dresiary.....ja tez sie wciskam do waszego klubu :-D:-D:-D
Paula razem z dieta i orbim schudlam 12 kg ale juz to zaprzepascila.....buuuuu....:-(bardzo fajnie sie cwiczy do szybkiej, glosnej muzyki:tak:
Ilonka wpisz mi termin @ tak przypuszczalnie bo sama wiesz ze owu mialam w 24 dc.......16.10
Pamela jak czytalam az mnie ciarki przeszly :-(
Aniu mow mi jak tam u ciebie ????

KASIU czuje z daleka fasolke u CIEBIE ....A WĘCH MAM DOSKONAŁY HEHE :-D

hmmmm ja sie zastanawiam czy mi ten rowerek w czymś pomoże :sorry2:.... brzuszki robie ...dieta hmmmm bez komentarza jak na razie ... kurcze gdybym i JA leciała sobie na kanarki za 1,5 miesiaca tez bym miala mobilizację a tak to ja mam cel wcisnąc sie w roz 36 wiosna/lato.... i codziennie sobie mówię ze przeciez mam kupe czasu wiec zdąrze :szok::baffled: o ja głupia mućka :-:)-(

reklama
Do góry