reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Violuś napiszę Ci szybko najlepszy krem do tortów ale i to placków ....bo moja mama w pracy ale tez i w domu robi torty ze śmietany, a uwierz niebo w gębie ,,,, bo nie bylo jeszcze osoby ktora by nie zachwalała tortu !!!
Krem ze śmietany robi po prostu z tej smietany ZAWSZE !! Łaciata Śmietana UHT 36% 1l - HURTOWNIA-SPOZYWCZA.PL Sklep internetowy, kawa, herbata, cukier, napoje,dostawy do gastronomii dodaje tylko żelatyne , i np barwniki jak chce miec czekoladowy czy truskawkowy smak * ja uwielbiam czysty smak tej smietany hehe) , i trzeba posłodzic bo ona nie jest slodka ...!!! i to tyle ....my uzywamy to do tortów, deserów, placków itd .... w cukierni tylko takie torty robia z tej smietany, nie ma zagrozenia np w lato ze ktos sie zatruje kremem !!:tak: a do ponczu do tortów woda cukier i rum :tak: :tak::tak:
ojjj to co sie z tym małym sloneczkiem dzieje ??? moze kolejne zeby idą ?????
piateczka hahahha TY pieronie ,.,,, nie stresuj małza w takich chwilach hihi

reklama
dziewczyny- ale jaka miał minę- bezcenne szkoda, że fotki nie zrobiłam
photographer.gif

Ilonka dziękuję:)
Może faktycznie zęby hmmmm bo on jeszcze trze często nosek i oczka jak nie jest śpiący. Fakt,że tam u góry na dziąsełkach nic nie widać,ale to że pierwsze ząbki wyszły bezboleśnie to nie znaczy że reszta tak wyjdzie no nie?

Viola mój papi robi tak samo ....:szok: matko kochana moze i jemu juz faktycznie wychodza :szok:

na ddt o poronieniach .... jak ta Pani opowiadała jak ja traktowali w szpitalu gdy rodziła dziecko w 5 miesiacu to normalnie noz sie otwiera w kieszeni .... matka wie ze dziecko jej umrze musi je sama urodzic a lekarze traktują jak smiecia ...... :wściekła/y::wściekła/y: poryczałam sie normalnie !!!!!!!

ilonka pozew o rozwód pewnie już w produkcji
writer.gif
ha ha

viola ważne, że nie płacze, a dolegliwości zawsze jakieś mogą być- moim pomagał żel bobo coś tam- nie pamiętam dokładnie- bobodent???? chyba tak

Hej Kochane moje!ale super wiadomosc z samego rana :)))no to kciuki zacisniete &&&&&&& za szybki porod;)Dziewczynki sorry,ze tak tylko o sobie,ale czytam Was regularnie,tylko z tym odpisywaniem gorzej;)nie miejcie mi prosze za zle,a teraz to tym bardziej juz...ja nastepna na porodowke...z jednej strony mam stracha,a z drugiej to juz chcialabym miec to juz za soba w koncu;)od dzisiaj u mnie 19 dni do terminu,ale ja nie chce na haloween albo na swieto zmarlych urodzic,a termin mam na 29.10;)ja juz teraz od poniedzialku sie wcale nie oszczedzam...od niedzieli regularnie sexik no i mam pytanie...brzuch mi sie stawia i twardy jak kamien po kilkanascie razy dziennie,u lekarza w zeszly poniedzialek szyjka skrocona o 2,3 cm i miekka jak maselko z rozwarciem na 1 palec,lekarz mowil,zebym akupunktury przygotowujacej do porodu nie robila u poloznej,bo moj organizm juz sam sie przygotowuje...wiec zadzwonilam do poloznej,a ona w smiech,ze na pewno jeszcze 2 tygodnie przenosze:(dodam,ze ona mnie nigdy dowcipnie nie badala,jedynie ostatnio robila ktg 28.08,a to juz kupa czasu minela,odkad ona mnie ostatnio widziala:(jestem w blednym kole,a lekarz po ostatniej wizycie powiedzial,ze ktg wykazalo spore skurcze...no i co ja mam teraz w tej sytuacji robic,kogo ja sie mam sluchac?!jutro o 11.00 akupunktura u poloznej,a w piatek o 14.00 wizyta u lekarza...ja zwariuje...sorry...pomozcie prosze Kobitki!!!pozdrawiam w ten piekny chociaz dla agnes poranek;)

reklama
Hejka kobietki

Ilonka ,Katy co sie smiejecie z mojej oponki no jest i to zimówka jak się patrzy hehehehe chyba musze tez ciwiczenia uskutecznić :-)

Katka a co to za placuchy???bo nie znam ?????
Piateczko jak z małzem dzis???????
buuuuuuuuu Losiczko gdzie jestes????

Aniu tulam kofana :*

byłam rano juz u dentysty ale jakis mało rozgarnięty sama mu musiałam powiedziec co do naprawy itp,taki młodyy i nie wiem czy sie na czms znał poza zdjeciem kamienia nie dałam sobie zrobic nic wiecej w mojej szczęce jeszcze by mnie uszkodził ,chyba sie zestresował jak mu zaczełam tyle pytan zadawac :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry