reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonka chyba masz pelna skrzynke bo nie mozna do ciebie prva wyslac:baffled:

A co do dysku to kasa ,kasa ale najgorsze dane zdjecia itp

reklama
Katka ok juz oprózniam

EDIT
JUUUUUŻ

dokładnie.. ale na szczecie jakąś cześć przenioslam na picase , a Pawełka zdjecia na karcie są, no trudno sie mówi , nic nie zrobie juz .... stało sie .....!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam:)
Piąteczko a czemuż to?

Ilonka
pisałaś,że Twoja mama jest cukiernikiem, może by zdradziła jakiś fajny łatwy przepis na dobry krem do ciast ,który zawsze wychodzi? Nie wiem czy pamiętasz Antkowi wyszedł ząbek jak tylko skończył 3 miesiące i nawet nie wiedzieliśmy kiedy,a ślinił się to fakt,ale dzieci w tym wieku 2-3 miesiące ślinią się bardziej bo produkują więcej śliny i nie potrafią sobie z nią poradzić.

Pisałam wam ostatnio że mały budzi się w nocy a wcześniej ładnie spał. Jak się w nocy obudził dawałam mu mleko i spał dalej, ale od 2 nocy wypijał może po 90ml i dalej spał i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt,że rano już nie chciał jeść dopiero po 10 kaszkę na gęsto. Dziś przespał nockę do 6 ale do tej pory wypił może 60ml mleka i to z przerwami po troszku. Czyli w nocy nie jadł i rano też nie, teraz zasnął. Dodam że w ogóle ostatnio jak je z butelki to się wygina wyciąga smoczek,denerwuje się itp,strasznie się męczę karmiąc go.
Czy powinnam iść z nim do lekarza?

Idę troche nadrobić

violu bo on nie chce mleka jak zasmakował innych cudów- ja też bym wolała xxl pizzę niż szklankę mleka

a głupolem jestem , bo podjęłam rano ostatnią próbę walki z małżem i w trakcie powiedziałam, żeby "uważał" bo zbliża się owulka- igram z ogniem:tak::tak::tak:

reklama
Do góry