reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katy niestety Lily jest strasznie niezdecydowana co do prezentów :-p
a spotkanie lepiej będzie już na wolnym przynajmniej ci nie zasnę w połowie :-D:-D:-Dbo teraz nie gwarantuję nic :-p

reklama
Kochane me, wpadłam na chwilkę, bo dałam czas na kompa K :-) ale naskrobałyście :szok:

AdaW no ja właśnie wiem, że im trzeba wszystko łopatologicznie, ale nie jestem aż tak zdesperowana (jeszcze hahaha)
:-p tak więc dam mu czas, niech to będzie jego decyzja :tak: co do oponki to coś w tym jest, bo moja mama też ma oponkę i pływać też nie potrafi :-D no popatrz jak to wszystko mądrze ktoś skonstruował ;-) a tak na poważnie to te mięśnie są jak najbardziej realne skoro jeździsz na rowerze :tak:

truskafffka może mój też na to wpadnie
:-) kiedyś mówił mi, że on nie będzie czekał na ślub itp. tak długo jak nasz wspólny kolega, tylko, że ten kolega hajtał się po 8 latach hahaha :-D ale co ma być to będzie :tak:

dziama86 no nie ma lekko puki co zaczekam jeszcze, a najwyżej za parę lat zmuszę go
:-D hahaha (żart)
a jak tam po weselisku?

sylwia_d mam nadzieję, że dobry, tylko czy zadziała
:rofl2:
jak się czujesz malutka?

karol_in-a bidulko Ty nasza...
:-( a mąż nie robi żadnych kroków w tą stronę aby odseparować mamuśkę, a co za tym idzie abyś Ty była nr 1 ? :blink:

ufff jak tak czytam o tych okropnych teśniowych to czasami cieszę się, że mój K nie ma zbyt dobrych stosunków z mamą... tzn. bardzo rzadko się kontaktują mimo, że mieszkają w tym samym mieście
:tak:

ilona24 no widzisz, więc idealnie mnie rozumiesz
:blink: spoko, dzisiaj TV był włączony hahaha zawsze to coś :-D
a tak na marginesie to czekamy na fotki prezencików z kinder party syneczka
;-)

KatyB hahaha żebyś wiedziała, prawie jak zielony ludzik z czółkami
:tak: :-D

LiLuu sorki, że się wtrącam, ale zakładam, że Lily pączkami by nie pogardziła
:laugh2:
Ahaaaa i widziałam wczoraj w Kauflandzie takie pączusie jak mi kiedyś pokazywałaś w linku- ledwo co dałam radę się im oprzeć :-) ale byłam nieugięta i zabrałam do domu tylko chleb z ziarnem :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Katka TY jak coś palniesz to mozna sikać po nogach :laugh2::laugh2:wariatka :-p
Torciku juz nie mam bo oddałam 2 ostanie kawałeczki ...ale za to cały nadal jest na grupie hahahhhaha :laugh2: częstujcie sie hihi :-p

agnes a może tak "sprowadzić" tesciową Karolinki... z tymi wszystkimi przedpotopowymi łaszkami dla dziecka , nastraszyłaby Olusia ze jak nie wyjdzie natychmiast to Ona go w to wciśnie jak sie urodzi po 15 pazdziernika :laugh2::laugh2::laugh2:

PAPI ma takie 2 górki białe w miejscu dolonych jedynek ..... od wczoraj łapki ma ciagle w buzi, slini sie jak buldog no i marudzi bez powodu a to u niego nowosc takze nie wiem czy go to dziasełko nie swedzi .....:szok::szok: ale tak szaybkoooooooo..........:szok: jaś miał takie gorki białe ok 5 miesiaca a pół roku juak wyszała jedynka a dzis to az sprawdziłam łyzeczką czy przypadkiem mu nie wyszedl bo wczoraj to az takich gorek nie mial :szok:

Paula.... Piateczka zaraz wroci z tekstem ze ja maz wykorzystal :-D:-D:-D
Ilonka co ty gadasz?????JUz zabki:szok:???? Biedny Papcio :-(

Ile po placuszki proziaki (prolzioki w niektorych rejonach PL) kojarzycie????? bo braciszek zrobil, to mi sie troszke humor poprawi bo brzuchol boli na @:-(

KatyB hahaha :-D bardzo możliwe :-p
mój zawsze twierdzi, że to ja wykorzystałam jego ;-)
ja nie wiem co to są proziaki / prolzioki :-( albo żaden nie mój rejon i jeszcze u mnie nazywane są inaczej, albo po prostu nie słyszałam o takich :-D

edit.: właśnie zapytałam o nie wujka google, ale niestety nie miałam przyjemności poznać Panów proziaków nawet pod inną nazwą
:-(

Dobra lecę mojego Pana odciągnąć od kompa :blink: :rolleyes:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Katka ja tak samo nie wiem o co kaman :szok::-p co to za placuszki ????:baffled:

z tymi zabkami to ciort wie ... moze to poczatek ....a do wyrżnięcia jeszcze kupa czasu a moze i wyjda szybko .... :baffled:
Paula duś węgorza póki w domu hihih :-p

Jutro margaryna smakowita 700gram za 2,59zł w biedronce
i plyn SILAN 2,8 litra jak dobrze pamietam za 14,99zł
znów pewnie bedzie bitwa hahahah ...

Ostatnia edycja:
reklama
hihi u mnie post niżej :-D dzięki , :-)
no ale pewnie nic nie przebije wczorajszego dnia jak otwierali 2000 biedronke w łodzi :laugh2: tam to dzicz,,,,, koczowali całą noc pod drzwiami bo m,in telewizor 50 cali za 1,500zł :rofl2:

dzieciaczki spią , także chyba i ja pójde spać z kurami dzis :laugh2:

aaaaa dysk padl ......kuuuuur..... ja to mam szczęscie :crazy: i na dodatek wszstkie dane trafił szlak .... i teraz 200zl w plecy... co bym mogla kurcze cos dzieciom kupic..... :crazy:

Do góry