reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam Kochane ja jak zwykle w pośpiechu,wiec napisze co zdążę.Agnes &&&&&&&&&&&&& ,no wreszcie sie uparciuszek zdecydował!Piateczko no gratki z powodu zrzucenia gipsu,wreszcie wolność!doczytałam że sie dopieszczasz...mi też by sie przydało,a tu czasu ciągle brak!Martus a co Ty tak narzekasz na swój wygląd,śliczna dziewczynka jesteś,prosze wiecej żadnych głupot o oponce nie pisać!ale przyznam sie że i ja czasami myślę że może coś zmienić na lepsze,może kolor włosów,bardziej zadbać o siebie...ale kiedy? praca 12 godzinna,przynoszę ja do domu,niestety inaczej nie umiem,kończe kurs na projektowanie wnetrz i zaczęłam studium doszkalające na public relations,wszystko na potrzeby firmy.mam plan,kiedyś założyć własną,jak juz nabiorę doświadczenia:sorry2:. do tego gotowanie,sprzatanie,zakupy itp.M.chetnie pomaga ale ja niestety po nim wszystko sprawdzam,i ostatecznie wolę sama wszystko zrobić.zołza jestem i tyle:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:! a u fryzjera to ja byłam tylko po komunii,bo mama sie uparła podciąć włosy i przed ślubem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:! no i co ze mnie za kobieta? no i widzisz Martuś przy mnie to nawet moja babcia jest bardziej kobieca!

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Agnes gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piękny synuś i kawał chłopa :) :) :) :) :)

Ja roboty po sama szyje wiec wpadam sie tylko przywitac i spadam. Katy to nie tak kochana. Ja bardzo doceniem moja prace ale juz pisałam że lepiej zarobic na ilosci niż sprzedac 1 torebke na miesiac za astronomiczna cene . A babeczka od torebek tez by lepiej sprzedawała gdyby zrobiła torebki taniej. Ale to indywidalna sprawa .

Pa pa pa narazinko

Martus lanie cie czeka jak ty zaczniesz oponke zrzucac:tak:
Pamela kobieto naprawde dzieciatka ci trzeba , moze wtedy troche zwolisz bo sie nam tu wykonczysz:szok:
Losiczko wiem kochana i nie chodzi mi o to zebys brala krocie za torebki :no:ale mysle ze jakos nie bardzo wierzysz w swoje mozliwosci , czekaj my ci tu rozreklamujemy firme....ja juz opowiadam po znajomych :-);-):-D

Dobra lece bo pozniej bym chciala wrocic kolo 3-4 tej a co :tak:

KatyB mój M. tez tak mówi,jak tylko będzie fasolka rzucam wszystko! mogę nawet odejść z pracy! może te wszystkie zajęcia,które sama sobie narzucam mają pomóc mi zapomniec o problemach:confused:...powiem Wam szczerze że ja nie czuję sie w pełni kobieco właśnie dlatego ze straciłam moje 2 Aniołki.ostatnio powiedziałam mojemu M. jak miałam dolinkę,że on ma jeszcze czas ułożyc sobie życie z kimś innym,z kims kto urodzi mu dziecko bez problemów...obraził sie na mnie i spytał za kogo go mam... ale tak własnie czuję,że może ktoś inny bardziej by go uszcześliwił...

Kuzwa!!!!posta mi wcielo,a tak sie naprodukowalam...Agnes Mamusiu!!!!gratuluje Synka,piekny okaz zdrowia i niech sie zdrowo chowa,a Ty predko wracaj do zdrowia:)slicznota:*a ja w szoku,ze tak szybciutko poszlo:)no i to rzeczywiscie nie lada wyczyn takiego chlopa wycisnac;)gratuluje jeszcze raz:*no to czas tabelke uaktualnic;)kto wie,moze ta akupunktura jutro cos wskora;)ja tez juz chce tulic mojego Kianka;)lece do kosmetyczki,bo w poniedzialek zolzy nie bylo...no i dzis bedzie barszczyk z pierogami z kapusta i grzybami,bo przez przypadek w koncu znalazlam ten polski sklepp niedaleko mnir;)no marze maja niezla,bo 2,50 euro za 350 gram pierozkow mrozonych,ale mam to daleko gdzies,bo mam ochote i koniec:)i wedlinke i kielbaske i wszystko maja z Polski :)jestem happy:)ilonko!moglabys mi prosze wyslac Twoj nr.komorki na priv.bo jak cos to wolalabym Tobie najpierw eska albo mmska wyslac;)zebys dalej przekazala:)dzieki :)

Witam Babulce już z domku w ten średnio ładny dzień ;-)

KatyB chyba będę musiała spróbować zrobić te placuszki, bo jeszcze ich nie jadłam, a zapowiadają się całkiem smacznie
:blink:

ilona24 węgorz wyduszony wedle Twojego zalecenia hahaha
:-D

Ooooo jej szybciutko Agnes poszło
:tak: witamy Olusia, piękny jest !!! :-)

pamela nie pierdziel głupot
:angry: ! gdzie Twój mąż znajdzie drugą taką jak TY ? Nigdzie ! a dzidziusia jeszcze się doczekacie :tak: :blink:

a ja na 16:00 do pracy, ale na szczęście tylko do 22:00 :shocked2: (tak, tak mam jeszcze zmiany 6 i 10 godzinne poza tymi 12stkami) :eek:

reklama
doczytałam pamela jak będziesz pierdzielić głupoty to dostaniesz manto
whip1.gif
whip1.gif
whip1.gif

Do góry