reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam ponownie!

chwile pobolał mnie brzuch jak na @ ale już przeszło. młody nadal się wypycha ale wyjść nie chce.

karolcia super ten wózek. dzięki za foto. jesteś zadowolona z tych skrętnych kół bo przecież nie chciałaś?

roszpunko
cieszę się że bioderka ok. no Maksiu już co raz ciekawszy świata więc szkoda tracić czas na sen

ilonka
ja życzę ci aby udało się jeszcze rozhulać laktacje. przystawiaj często może to pomoże

reklama
Ilonko szkoda bo tak chciałaś :(

Agnes spokojnie kochana wiesz jak to mówią jak weszło to i wyjść musi :p

Karola super bryka :D:D:D:D:D

Piateczko hurra nareszcie jesteś :)

Katy walcz z bakcylem póki jeszcze w miarę się trzymasz bo te wirusy są tutaj coraz gorsze ;/

Axa malutka śliczna aż brak słów :)

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i więcej nie pamiętam buu :(

aaaa wie ktoś co z Kasią es ?? bo już jej dawno nie było ??

edit

Roszpunko i Ilonko chłopcy pierwsza klasa :)))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
poczytałam i widzę, że temat odchudzania był omawiany. pomyślałam,że mogłybyśmy na grupie wrzucić e........... tabelkę czy coś takiego z naszymi wymiarami , sposobami i i osiągnięciami- w końcu w kupie siła- tylko ja geniusz chyba nie potrafię tego zrobić:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:- ale może w razie akceptacji pomysłu któraś mądrzejsza się podejmie????????????

piąteczka dobry pomysł z tą tabelką ......:-):-):-):-)
ps.

a propo takiej tabelki.........oj bede sie dołować ......:confused::confused::confused: :baffled::baffled::baffled: :-:)-:)-:)-(

Roszpunka teraz to ty sie juz przyzwyczajaj ze Maksio bedzie coraz mniej sypiac w dzień :-p:-p:-p super ze zdrowiutkie bioderka :tak::tak::-):-):-)

Aniu Kasia_es widzę ze na forum jest ale nie pisze pieron jeden......Kasiu TY masz sie nie czaić tylko pisać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daj znać jak sie czuje to maleństwo ............ i TY !!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry