reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej, hej

Aniu - ja się szczepiłam p/grypie, bo jak wirus zaczyna szaleć, to juz nie jest fajnie, a złapać można wszędzie, w sklepie, w przychodni... zastanów się, tylko jeśli się zdecydujesz, to zrób to szybko, żeby zdążyć przed wirusiskami,

reklama
Aniu no po raz kolejny blagam o wybaczenie ale dotrzymam obietnicy :tak:
Truskaffka tata ma troszke gorsze wyniki, co jakis czas musza mu uzupelniac krew bo sie "uplynnia" i do tego wykryli na usg plyn w okolicy trzustki..........podobno to z niej jest wyciek.....boje sie ze znow go beda chceieli otwierac

witam tak na szybko. dzisiaj dzień zabiegany. zaliczyłam zakupy, odwiedziłam koleżanki w pracy, potem jeszcze kawa u brata bo ma dzisiaj urodziny i dopiero niedawno zlądowałam w domu.

bardzo chciałabym urodzić jutro. ale póki co cisza. nie wiem co mam zrobić aby tego mojego synka wygonić z brzuszka. siedzi sobie wygodnie, wpycha się pod żebra i tyle. a ja już bym chciała go przytulić po tej stronie.

jutro popiszę więcej. teraz uciekam do łóżka. pa

agnes nie masz skąd wykombinować tej dużej piłki ????????? poskakałabyś z godzinkę i byś urodziła jutro jeszcze :laugh2::laugh2::laugh2: :-):-):-):tak::tak::tak::tak:

DOBRANOC MOJE DROGIE :-)

a gdzie Kasia_es, piąteczka,jane , róza, .......???????????????? piąteczka jeszcze nie ma netu tak ??????? No ale reszta nie ma usprawiedliwienia
:crazy::crazy::crazy::crazy:

Hej Kobitki!ja tylko na momencik,dzis po wizycie ok.22 wrocilismy do domu z M.No wiec pan Dr.kazal mi od dzis do przynajmniej poniedzialku lezec w lozeczku,szyjka skrocona o 2,3 cm.Rozwarcie na 1 palec,no i jakby dalej go wsadzil,tak sam powiedzial,to juz bardzo niewiele by mi do porodu czasu zostalo...Musze jeszcze jutro do apteki po zelazo i jakies czopki dowcipne,zeby zadna zaraza sie do Dzidzi nie dostala przez to rozwarcie...Skurcze tez juz widoczne na ktg...dal mi juz skierowanie do kliniki na wszelki wypadek...ale takiej z klinika dziecieca...Malutki wazy 2900 no i pan Dr.powiedzial,zeby jeszcze do poniedzialku nastepnego zaczekal,bo w przeciwnym wypadku to jeszcze wczesniaczek bylby...mam zakaz kapieli i seksik tez choc do przyszlego poniedzialku...Akupunkture i wizyte u poloznej kazal mi odmowic...a wiec nastepna wizyta u pana Dr.12 pazdziernika,a z polozna mi kazal se dac spokoj...Boje. sie Dziewczynki :(Niech Dzidzia jeszcze posiedzi,a Agnes to ja nie chce tak koniecznie przegonic...Dobrej Nocki Kochane:)pozdrawiam i sorry,ze tylko o sobie...ale troche sie wystraszylam po tej wizycie,a chce zebyscie byly na bierzaco;)

Witajcie dzisiaj z rana :)
aniu ja bym wolala sie nie szczepic jakos damy rade co nie juz duzo nie zostalo :)
Katy dobrze z tata choc ciutke lepiej i miejmy nadzieje ze bedzie dobrze i nie trzeba bedzie znow go otwierac .
agnes no moze wkoncu maluszek sie zdecyduje wyjsc trzymam kciuki &&&
biapl ja chodzilam z rozwarciem na 2 palce prawie miesiac wiec moze nie bedzie tak zle i ja ksie nie bedziesz obciazac to teraz nie urodzisz.

Hej :-)

biapl słońce trzymam kciuki abyś jeszcze z brzuszkiem pochodziła ale jak znam życie poniedziałek przeleci a potem jeszcze bedziesz chodzić .....:-p Ja tak samo jak pisze sylwia z rozwarciem 3 cm chodziłam ponad miesiąc także nie martw sie ...... bedzie dobrze :tak::tak::tak::tak:

Miłego dnia :-D:-D:-D:-D

idę sie ogarnąć :-) Jaś jeszcze śpi ... Pawcio leży sobie grzeczniutko w leżaczku wiec mam czas na poranną toaletę ;-) :-)

Czesc kochane,wpadam sie pokazac ze zyje,zreszta niktore z was:) sledza moj wykresik-tez lichy,ale jakos staram sie cos tam nabazgrac.u mnie ok.stesknilam sie za wami ale w pracy meeega kociol,ludzie sie pozwalniali i czasem na 10 mozliwych miejsc jest nas tylko 4 wiec nie wiadomo za co sie zlapac.w domu fajnie,dzieciaki przekochane,rzadko zagladam bo kazda wolna chwile spedzam z nimi-musimy nadrobic ten stracony czas.bardzo chca rodzenstwo a tu jak na zlosc nic i nic.teraz tez czekam na 2 bo brzuchol boli i ogolnie taka jakas ciezka sie czuje.no ale puki nie przylazla jest nadzieja.moze uda mi sie troche popisac dzis wieczorkiem.pozdrawiam was wszystkie goraco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

hej! witam nadal w dwupaku. dzisiaj chyba też nie mój dzien bo cisza. a tak chciałam malucha mieć dzisiaj przy sobie. cóż czekam do piątku do wizyty i chyba szpital mnie czeka. ale nie marudzę. skoro tak ma być niech będzie

asiczka trzymam &&&&&&&&&& aby @ nie przyszła. jak dzieciaczki się odnalazły w nowym środowisku?

biapl trzymam kciuki aby synek jeszcze posiedział w brzuszku. mam nadzieję że mnie nie wyprzedzisz. chociaż z tym moim leniuszkiem to może być różnie.

sylwia jak samopoczucie? jak nerka?

katka
nadal myślami jestem z tobą i tatą twoim. mam nadzieję że idzie ku lepszemu.

reklama
Hejka.

agnes, cierpliwości. Na wszystko przyjdzie czas i na pewno niedługo przytulisz synka:tak:

U nas wszystko dobrze. Dziś jedziemy na usg bioderek. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. Maksio właśnie bryka ze swoimi rybkami:happy2: Fotki na grupie:-)

Do góry