reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja już po wizycie
miały dzisiaj ponad godzinne opóźnienie :no:
ale najważniejsze że wszystko dobrze i teraz mam dylemat bo zaproponowali mi szczepionkę na grypę i powiedziałąm że się zastanowie i nie wiem co robić szczepić się ?? w ciąży?? jakoś się boję

Karola a kto ich zrozumie ;-)

Ilonko dobrze że P:awełek się trzyma :tak:

kolejna wizyta Ilonko 29 październik

reklama
karolinka zakręcona :-p bo 2 razy pisała ze mąż zmądrzał :-D:-D:-D hihi......... i dobrze, :-):-):-)

My karolinko nie kupowaliśmy zaproszeń .......jak dla mnie zbędny wydatek :-p:-p:-p to nie wesele ze sie prosi z zaproszeniem., przynajmniej to moje zdanie :-p:-p:sorry::sorry:

Aniu ja nie mam pojecia co z tym szczepieniem :eek:....skoro położna zapytała to chyba nic sie nie stanie jak sie zaszczepisz :tak: Ok juz wpisuje termin :-D

Jezy ale tu cisza ........:szok::szok::szok::szok: a co bedzie gdy reszta urodzi ???????????? to juz w ogóle bedą pustki :-:)-:)-:)-( ahhhhhhhhhhh ja sie na to nie zgadzam , słyszycie ????????????:crazy::laugh2: :-p:-p:-p

Ilonko ja też nie wiem co z tym szczepieniem :( bo ogólnie w PL mówią żeby się szczepić przed ciążą :eek:
a wiesz jak tu można ufać lekarzom :crazy:

Aniu no w sumie masz rację ..........:sorry::sorry::sorry::sorry: cięzka sprawa...... ciezka decyzja.......a moze poczytaj na necie o tym .....może to rozwieje Twoje wątpliwości :tak::tak:

Dziewczynki ja leże po wyrwaniu zęba co miał 3 korzenie i nie mogła mi go wyrwać:-( myślałam że mi pół szczeki wyrywa tak siedział dziad :-( jak zeszło znieczulenie to normalnie wyłam a twarda babka jestem . Jutro idę żeby mi lekarstwo włożyła ale nie wiem jak noc przeżyję.
Do tego mam dużo szycia bo przecież całe wakacje sie byczyłam no i płodzę te moje torebki.

Aniu ja bym sie w tak wysokiej co ja mówie wogóle w ciaży bym sie nie szczepiła. Zbyt duze ryzyko skutków ubocznych .

Pozdrawiam Was pojawie sie jak troszkę mi przejdzie ten ból :-(

Dziękuję Losiczko też doszłam do takiego wniosku ;-)nie będę ryzykować a mnie pozostało jeszcze niecałe 4 tyg pracy więc i kontakt z ludźmi będę miała ograniczony

Hej dziewczynki

Ada wiataj :-):-):-)fajnie ze nowy narybek sie pokazal:tak: bo czasami tak jest ze ktos sie pojawi i pozniej znika:-(
Ilonka dobrze ze Papi juz lepiej:tak::tak::tak: .....a takie aaaaa buuuuuuuuuu uslyszec z rana to sama rozkosz :-D:-D:-D
Ania toz ja przegapilam ze mialas wizyte:szok::szok::szok:
Losiczko alez ty cuda tworzysz......:tak: wspolczuje bolu zeba :-(
Sylwia ty sie tak nie denerwuj ..........olej wszystkich i ciesz sie ciaza:tak:
Pamela oj nie zalamuj sie teraz:no:.........doleczek ladnie zakopiemy tylko daj znac zebysmy ciebie nie zasypaly przypadkiem :-D:-D:-D
Karolcia no to ci wyskoczyl:szok::eek::szok::-D.....jak bys nie mowila tego samego kilka dni wczesniej:eek::eek::eek:.......ale to sa faceci.....trza tak z nimi robic zeby wyszlo na nasze ale zeby mysleli ze to ich cudowny pomysl:-D:-D:-D

reklama
Witam i ja poniedziałkowo,
muszę szefa pochwalić
laugh.gif
w piątek mówił że jedzie na większe zakupy i napomknęłam o nowym fotelu do mojego biurka i co? MAM
p.gif
laugh.gif
jest super wygodny, mogę przemieszczać się na kółkach
laugh.gif

wczoraj babcia gadała z Matikiem o dzidziusiu i pyta jak to w końcu jest, chciałby braciszka czy siostrzyczkę. Najpierw Mati powiedział że braciszka, a potem pomyślał i zmienił zdanie na siostrę i wytłumaczył że w domu jest dwóch chłopców (On i tata) i jedna dziewczynka (mama) więc potrzebujemy jeszcze jedną dziewczynkę do kompletu :p
ale on wie, że dzidziuś jest niespodzianką i nie można sobie wybrać czy ma być chłopcem czy dziewczynką i że czekamy aż dzidzia nam powie kim jest :p ot taki mój mądraliński :)

Losiczka będziemy w kontakcie bo kusi mnie ta torba, tylko muszę sprawdzić ten wymiar ;) i ja bym chciała tak żebym mogła ją mieć do ręki i przełożyć przez ramię, czyli ten pasek musiałby być dłuższy i najlepiej regulowany:sorry: wiem..wymagania:sorry: jest opcja?mnie sie nie spieszy, jak nieco zwolni ci się miejsce to pokombinujemy ;)
jej współczuję zęba...tulę...
Pamela dawaj łapkę, wyciągam z dołka, ślę pełne nadziei nowe fluidki i kciuki zaciskam, łap i wierz że się uda ! :D
wiem, że są takie dni ..że ciężko wierzyć, trochę człowiek potrzebuje się posmucić, ale już po wszystkim, teraz trzeba znów się otrząsnąć i działać do skutku ;)
Viola o żesz...dzięki za cynk, nie mam tego płynu na szczęście
Ada witamy :)
Karolina haha mężczyzna zawędrował do swojej jaskini, przemyślał sprawę i ...wymyślił:-p:-D
Ilona dzięki :) czuję się ok, jeszcze nie ociężale, a już bez tych mdłości (bardzo rzadko się pojawiają) więc potwierdza sie reguła, że drugi trymestr najfajniejszy ;)
Pawełek pięknie wita tatę :)
Zazdroszcze uporania się z remontem, my dopiero w tym tygodniu jedziemy obczajać temat w sklepach:shocked2::confused2::-p
Ania dobrze, ja też bym nie bawiła się w szczepienia w ciąży..
Katy ładnie sie zameldowałaś :) jak tata?

Ostatnia edycja:
Do góry