reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Viola tak o tej książce :tak::tak::tak: czytałaś ?
zdrowka dla Antosia .... mam nadzieje ze kaszelek nie zamieni sie w cos powazniejszego ...... teraz zaczyna sie cholibka ten okres zachorowań........... Jas tez chory....... ale 1 dzien inhalacji i dzis juz widze ze poprawa duuuuuuuuuuża... mam nadzieje ze Pawełka to ominie na razie .............

reklama
Dziękuję kochane!

Lori, nie wiem co powiedzieć, tak mi strasznie przykro, łzy same cisną się do oczu... Cholernie to życie niesprawiedliwe jest...

Violu, mam nadzieję, że u Antosia to nic poważnego...

A ja mam mega wk..., bo mi złodzieje z ZUS odmówili wypłaty zasiłku!!! Chamy i prostaki!!! Jeb... polityka prorodzinna!!!

Kasiu jak to odmówili ci wypłaty zasiłku ?? nie rozumiem

Violu ja stosowałam w takich przypadkach kropelki OLBAS nakrapiałam chusteczkę i kładłam w przeciwnym końcu łóżeczka

hejka :)

za nami fajny dzień, cała trójca miała wolne i wycieczkę do kina sobie zorganizowaliśmy :-)

Ilona haha Jaki Jasiek spostrzegawczy :tak: Mati ma fototapetę z Zygzakiem :) Tort robiony przez moją teściową, nie dość że pyszne robi to jeszcze tak właśnie fajnie ozdabia :tak:
mąż i tak wygra w temacie trzeciego malucha hahaha czuję to w kościach;-)
Katy oby jak najszybciej przyszła dobra wiadomość o tacie, trzymam kciuki
Maż grzeczny chłopczyk:tak:
znam to hasło z sygnaturki, zawsze się śmieje jak to czytam/słyszę:-D
Kasia modlę się za córeczkę kuzynki, niech rośnie silna dziewczynka
Trzymam kciuki za dobre wieści z wiyty, niech dziewczynki grzecznie posiedzą jeszcze w brzuszku
co to za akcję Zus znów odwala?
Karolina samą wagą się nie przejmuję, tylko tą cukrzycą. Ale i tak póki mogę, pozwalam sobie na trochę słodkości :-p
Piąteczko oby @ nie znalazła drogi do Ciebie ;)
no i proszę, niebawem założysz wysokie obcasy ;)
Ania do kiedy teraz będziesz pracować?
Viola zdrówka dla Synka

Lor brak mi słów :( tulę..tak bardzo mi przykro..

Odmówili mi, bo miałam zwolnienie od 1 września, ale wystawione 30 sierpnia. Tak poprosiłam lekarza i tak mi wystawił, a chyba nie wiedział, że tak nie można... Jutro muszę poprosić go o korektę, ale nie wiem, czy sprawa nie skończy się w sądzie...

reklama
truskawa co Ty gadasz kobieto.........:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ja sie tak łatwo nie dam ......... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Rozumiem ze baba moze miec tak silną chęć posiadania dzieci ale żeby facet namawiał żonę na 3 dziecko jak dwójka jeszcze smarkacze :rofl2: ????????????????????? nie znam takiego ........... tzn znam,,żyje z takim :sorry::sorry::sorry: haha :-D:-D:-D głupek .........:rofl2::rofl2::rofl2: spokojnie i stanowczo wybijam mu to z głowy jak na razie ....... a jak powiedziałam ze moze po 30-stce to takie oczy zrobił :szok: dosłownie hihih ....
na jakim filmie byliście ???????????????????????
Kasiu trzymam kciuki na pozytywne zakonczenie tej sprawy ........:tak::tak::tak::tak:
\Ania to juz z górki kotuś i bedziesz leniuchowac do porodu juz :-):-)

Do góry