reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja to przed porodem Matiego miałam 70 cm a potem każdy berbeć dodawał mi 2 cm i mam 78-80 :-:)-:)-( a w dupce 96 wiec ze mnie taki prosty kołek he he :-):-):-) Ja pasów nie nosiłam bo brzuch ścisnięty a górą wypływało :-D:-D:-D Musiałabym miec taki kombinezon od stóp do głow he he

reklama
Hej.

Marysia, Mały budzi się co 3 godziny. W dzień czasem pośpi dłużej. Współczuję kataru!

Ilona, ja mam tą herbatę 4 zioła właśnie. A co do tego bocianka to nie wiem nic.

karolina, to mały ma to samo, że się pręży czasem, a nie płacze. Czekam na tą wodę koperkową i będę mu podawać od czasu do czasu żeby mu ulżyło.

Wczoraj przeczytałam książkę Język niemowląt i spróbuję według niej nauczyć Małego spać samodzielnie. Trzymajcie kciuki za moją wytrwałość przede wszystkim!
Wczoraj cwaniak poszedł spać o 20, obudził się o północy, pocumkał cycka przez 10 minut i poszedł dalej spać. O 2 zjadł porządnie, potem kręcił się jak bąk, a o 5 znów 5 minut cycka i spać. Dopiero o 7 pojadł znowu. Może nie potrzebuje tyle razy jeść w nocy... według tej książki może tak być.

Cześć,
ja dzisiaj kiepsko dzien zaczelam...znowu śluz podbarwiony krwią :-( zaprowadziłam młodego do przedszkola i do teraz leżałam przysypiając, puki co nic nie ma, ale oczywiście strach jest.

ja sie tylko witam i uciekam w miasto!@ przylazła,wiec nie pozostaje mi nic innego jak postarac sie żeby na następny raz drogi nie znalazła:tak:... potem wpadnę poczytac Kochane miłego dnia!

WITAJCIE KOCHANE BABECZKI :*
Wracam do forumowego życia po dwóch dniach niebycia nadrobiłam Was ale podobnie jak Piateczka odpuszczę sobie odpisywanie "imienne" bo obawiam się że mogę pokićkać co i jak :)

Weekend bardzo udany :) aczkolwiek teściowa ma także akcje jak na teściowa przystało więc wszystko w normie bo już sie bałam hehehhe Najbardziej podoba mi się w tym wszystkim to że M stoi za mną nie mamusią i zawsze to ja jestem ta najważniejsza choć teściowa próbuje czasem się dołączyć do trójkątu np ciągłym wydzwanianiem - niemniej to bardzo dobra kobieta i nie bedzie źle.

Hallo Kochane!
Laba skończona! M po urlopie, poszedł do pracy, my z Adą Kacka rano do przedszkola, a tu lało jak cholera, i burza do tego:szok: Z dydami lepiej, jeszcze mam brać tabsy zasuszające.
Karola ja wczoraj dałm Malutkiej pierwszy raz ta herbatkę z hippa, taka jak Ty, ale jej smakowała, niby pruty idą, ale się tak jakoś prężyła i marudziła, i wczoraj kupki nie było, ale w nocy po herbatce poszłooooo, po chłopsku normalnie. No ale pamiętam, jak mój 20 letni Kamil nie lubił takich herbatek, i moja mamusia kazała dosładzać:rofl2:, ale też wtedy dawało się do popicia wodę z cukrem:baffled:
Karola pokarz zdjęcia, bo coś w jakimś profilu pokazywałaś, ale ja nic nie widziałam no!!! I zmień suwaczek Kobieto:-)
Miłego dnia dla Wszystkich!!!!!

reklama
Do góry