reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori no właśnie ta metodę stosowaliśmy przy Marcelu, a On miał wtedy coś około 9miesięcy czy jakoś tak... A przy mniuejszym to z tym ciasnym opatulaniem i podoszenioem do chwili aż mały sie uspokoił i odkładało się do łóżeczka... przyznam,ze ta metoda była dłuższa i cięższa, ale to mogło też wynikać z charakteru Małego, bo płaczek z niego był :-)

reklama
Jestem juz po pracy i mega glodna ;p
dziewczyny historie niesamowite ale niestety czasami tak jest ja tak samo jak odpuscilam bo niewierzylam ze zajde w ciaze miesiac pozniej bylam w ciazy z Oliwka a teraz bylo tak samo zblizal sie rok od kad zesmy zaczeli starania podlamalam sie i mialam juz dosc i powiedzialam nie i ide do pracy a tu bach jestem w ciazy wiec wszysko sie moze zdarzyc :)

Roza bylam na usg17 wrzesnia bede miala synka i duzy i zdrowy maluch wazy 460 g

DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNKI

nie nadrobię teraz, może później

mój maz chyba sobie wziął sobie trochę do serca ostrzeżenia i wczoraj cały dzień był grzecznie w domku i nie pracował- nareszcie jeden dzień cały razem- jupiiiiii!!!!!!!!!!!! za to dziś pewnie nadrobi , bo już się zamknął na dole- no ale co zrobić

miłej niedzielki

reklama
Witajcie kochane ja juz nie spie z mala ;p
Oliwka oczywiscie mi nie pozwala na kompie siedziec tylko mnie spycha i drze sie ze ona idzie na bajki menda mala .
Piateczko te chlopy ale wazne ze jeden dzien siedzial grzecznie :)

Do góry