reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Marysia - spóźnione 100 lat dla Darusia a dla małej księżniczki dużo zdrówka.

Karola - ja na bolący brzuszek dawałam młodemu sab simplex. Podobno jest najlepszy na rynku. Trzeba go sprowadzać z Niemiec, ale można go chyba kupic tez na internecie.

wczorajszy wieczór Orfisia :rofl:

przyczajówa

przyłapany na gorącym uczynku

łobuz zaciera ślady

reklama
Karolinko ja mam tez tak jak Ty piszesz ze ciśnienie straszne jak mały zaczyna ssać .... ja zawsze czuje kiedy mi mleko płynie samoistnie bo przez cyce przechodzi mnie taki prąd ,,,,,,,:eek: teraz po karmi to mnie zalewa w nocy i rano najbardziej a w dzien juz nie bo mały czesto doi takze cyce wydojone do cna :eek::eek::eek:

Ja mam esputicon teraz na ten brzuszek bo u małego tez to nie kolka raczej choć juz nie wiem ( bo przeważnie to prężenie jest na sam wieczór czyli ok 21 a potem dopiero o 6 rano a z tego co wiem kolka występuje mniej wiecej o tej samej porze, no ale kurcze mały nie drze sie tylko pręży wiec juz nie wiem sama......... Jaś to sie tak darł ze i ja siedziałam i ryczałam bo byłam bezsilna :-( ) ale wiem ze tez jest dobry INFACOL :tak:

byłam, w aptece i okazało sie ze te zioła mlekopędne te co chciałam wycofali jakis czas temu ....... owszem chciała mi dac takie cos Herbatka NA LAKTACJĘ Herbapol x25 APTEKA ŚLĄSK (2627610852) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tyle ze to mam bo zamówiłam sobie kiedys na necie bezpłatne opakowanie no i w sumoe efektów nie widac :-( takze skazana jestem na karmi jaki nie codziennie to chociaz raz na 2 dni aby utrzymac ten pokarm jeszcze chociaz przez 2-3 miesiace ........ kurcze tylko czy to realne ????????????? :-:)-:)-:)-(
piateczka co za głupoty gadasz ??????? jaki tłusty zad........... :crazy::crazy::crazy::crazy: fajniusi ten kostium :tak::tak::tak::tak:
sylwia przepraszam ze sie wrącam i broń boże sie nie gniewaj na mnie ale to chyba Ty powinnas "rządzić" a nie Oliweczka Tobą........ takie odniosłam wrazenie ze co Ona powie to tak musi byc :sorry::sorry::sorry::sorry: przepraszam jesli sie mylę.......
Marysia zdrówka dla Anetki oraz moooooooooc buziaków dla Darusia z okazji urodzin:-D:-D:-D:-D
Lori :szok::szok::szok::szok: oj Ty moje bidolko....... jak nie urok to sraczka ......... :-:)-:)-:)-( ale wszystko sie zniesie aby okruszek był zdrowiutki i rósł pięknie prawda ?? :tak::tak::tak: Lori jejuś zakochałam sie w tym kocurku ........a musze przyznać ze kotów nie lubię :sorry::sorry::sorry::sorry:

Agnes chyba nerwówka w domu juz przed narodzinami Olusia ?????????? przynajmniej mozesz zwalić na hormonki które teraz rządzą Tobą :-):-):-):-)

My wróciliśmy dopiero z Ostrowca .... skoczyliśmy popatrzeć tapety i kurcze żałuję ze nie kupiliśmy dziś ......ale musimy najpierw pomierzyć wszystko i za tydzien sie pojedzie i kupi bo naprawde nie mogę na ten salon juz patrzeć a raczej na ten zielony ochydny łeeeeeee..............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bedzie taka tapetka prawdopodobnie na 2 ścianach .......
Zdjęcie0134.jpg te kwiaty ......

a na reszcie czysty dość mocy pomarańcz ( w castoramie po 15zł za rolkę wiec taniocha , bo u nas najtaniej to 26 zł :szok: )

Piła może któraś z Was tą herabtke ????????? Bo widzę ze ludzie tak ja biora....... http://allegro.pl/show_item.php?ite...ee15a0f666a574a80fea88dffff9b62fb8b71e1e483bb

Ostatnia edycja:
i niedziela się skończyła :eek:

ja w tygodniu będe mało aktywna ze względu na prace :no: ale jeszcze 5 tyg i będę wolna yczę wam udanego tygodnia pełnego słońca,bez chorób i plusików testującym :-D:tak:

hooop hooop witam się weekendowo jeszcze :)

u nas super, wczorajsza imprezka bardzo udana, młody z prezentów wniebowzięty, dziecka nie ma hahaha ciągle w pokoju siedzi i majstruje nowe konstrukcje z lego ogólnie fajna imprezka była :D
a dziś rocznica, kwiaty, życzenia, obiad ...zaliczone, wieczorem sobie poleżymy, potulimy, powspominamy...szkoda że ten szlaban na seks trwa, no ale damy sobie radę hihi
w środę robimy sobie wolne od pracy i przedszkola i wybywamy z młodym do kina, trzeba korzystać póki można sobie takie luźne dni zrobić:-p:-D

sab simplex to jest to samo co nasz bobotic ma identyczny skład tylko trzeba dawać więcej niż na ulotce mi położna kazała dawać przed posiłkiem po 12-15 kropli

Aniu to teraz juz z górki .....zleci mam nadzieje Ci szybko :tak:
Truskwa WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI ROCZNICY , SAMYCH SŁONECZNYCH DNI W WASZYM WSPÓLNYM ŻYCIU .........TO POCHWAL SIE KTÓRA TO JUZ ?????????????:-D:-D:-D A BARA BARA BEDZIE PRZYJEMNIEJSZE JAK SIE ZAKONCZY CELIBAT :-):-):-):-):-)
Viola o tak, masz rację , zapomniałam ze to jest w sumie to samo tylko w innym opakowaniu hehe:-):-):-):-)

DOBRANOC PEREŁKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lece sie do mężusia poprzytulać bo od jutra znów sami........:-( a Jas biedny dziś Go prosił aby nie jechał i został z nami,,,,,,,,,,, aż sie przykro m zrobiło .......:-(

Ilonko troszke sie mylisz ;p
Mala jest taka ze chciala by wszystko bylo po jej mysli a jak nie jest to sie drze ale zawsze idzie to jakos utemperowac ;p tyle ze mala jest rozpieszczona przez moich rodzicow i w tym problem ze przez to mam teraz mala na glowie bo jak jej cos nie pasi to sie drze w niebo glosy :angry:

dzień dobry dziewczynki

piję kawkę nieprzytomna, przeczytałam , as ale jeszcze mi mózgownica nie pracuje jak nalezy:eek::eek::eek::eek:, więc nie odpiszę, żeby czegoś nie pokrecić

mam pytanie do dziewczyn , które używają pasów wyszczuplajacych, bo ja muszę coś zrobić z moim brzuszkiem do grudnia:szok::szok::szok::tak::tak::tak:

Dziendoberek :-):-):-)

Mężus nadal w domu :baffled: se kude chyba zaległe wakacje zrobił :baffled: burak jeden a potem będzie piszczał że wypłata kiepska:baffled:
Jutro niby idzie :dry: dupka go jeszcze boli ale lata juz po sklepach to i do pracy może isć.

Piąteczko oj chciałabym ten Twój brzuszek widzieć :sorry::sorry::sorry: a Ty nie chciałabyś mojego widzieć :-p:-p:-p.A może to juz ciążowy brzuszek???:-D:-D:-D A jak nózka ??? Boli ???

Karolciu czemu nie wstawiasz zdjęć Jagódki ??? :-:)-:)-(

Wszystkie Was pozdrawiam i ściskam. Czekam na babeczkę z torebkami :-) Miłego dnia :-):-):-)

reklama
losiczko nóżka boli, ale ta zdrowa- jak diabli. A mojego brzuszka byś zobaczyć nie chciała- zawsze miałam w talii 65- 70 w porywach- a teraz 90:szok::szok::szok::szok::wściekła/y:

Do góry