reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczko nareszcie jesteś !!!!!!!!!!!!!

kupiłam poza tym kurtkę dla siebie bo już się zimno zaczyna robić a kosztowała mnie tylko 35F więc spoko poza tym będe mogła ją używać po ciązy ;)
piżamy do karmienia do szpitala,bluzkę sweterkową i dość jutro jeszcze muszę kupić fotelik do karmienia bo widziałam bardzo tani na wyprzedaży i znowu spokój na kulka tygodni a potem od nowa :-D

Product Detail | H&M GB taka tylko czarna

Product Detail | H&M GB

reklama
Dziama ale bym zjadła sosik grzybowy ..........:eek::eek::eek::eek: Boze TY wiesz kiedy taki jadłam ?????????????? chyba ponad 10 lat temu ...........:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Ania sweter mega bomba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kurteczka tez fajna .... no i co najważniejsze po ciązy nie bedzie przynętą dla moli :-D tylko bedziesz jeszcze śmigać ......:tak::tak::tak::tak:
Truskawa to pewnie kolekcję szefunio ma niezłą juz .........:tak:

Dzieki dziewczynki :-):-):-) jak miło .......:-) mężuś sie kąpie :-p to skrobie i nie wiem za co sie chwycic he he. Może ktos mi jakiś skrócic napisze. Jakieś fasole nowe są ???

Losiczko kochana

jestem tak zmęczona po dwóch nie przespanych nocach że nie jestem w stanie nic ci ciekawego napisać poza tym że Lori i Truskafffka były na wizytach u gina i obie widziały serduszka (Lori plamiła ale wszystko w porządku)
i pamela robiłą testa i najpierw wyszedł pozytywny a dzisiaj negatywny :eek:
tyle pamiętam pewnie reszta dziewuszek coś ci doklika

Losiczko ogólnie to było spokojnie ,...,. U Pameli obiecująco, ale dzisiejszy test negatywny, choć mnie sie zdaje ze jednak bobas jest ........:tak: Agnes czuję sie juz nie za dobrze , ma biegunki, jest jej czasem niedobrze, bolą ją plecki ale jak sie okazało dziś na wizycie na razie brak rozwarcia także sie jeszcze turla niuńka :-) Anie biedną męczą zęby...... Rozia szaleje z zakupami dla małej :-) Ania zresztą tez hehe :) Domiśka sie pojawiła - wszystko super u NIej :-), Katy tutaj nie zagląda w ogóle .......ale chyba wiadomo dlaczego :-:)-( Truskawka 5 lat temu rodziła mistrzunia :-D:-D:-D
dziama sie rozbrykała i tworzy cuda i wianki tzn piękne czapulki hihi , a na dodatek zatęskniła za teściową wiec robi nalot w weekend :tak::-)
Róza sie tez nie pojawia :-:)-:)-(
Piąteczka z noga w gipsie szaleje z m i nawet sterta papierzysk im w tym nie przeszkadza hehe, :-D:-D:-D:-D Jej m ma nakaz dbania o siebie bo stres GO wykonczy ale baraszkowania nie muszą sobie odmawiać hehe :)
|Lori odpoczywa w domciu :)
Truskawki rybcia ślicznie rośnie i prawdopodobnie jesr dziewczynką :-):-):-)
yyyyyyyyyy..........co tu jeszcze ,,,,,,,,,,,,:eek::eek::eek::eek::eek: hmmm........ niech ktoś jeszcze dopisze, bo ja napewno sporo nie napisałam ale tyle na szybkiego zdołałam wykrzesać ...........:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
No i mamy Księżniczkę u Axy - miala cesarkę tak jak było planowane ale bardzo sobie chwali opiekę itp Kacek był troszkę zazdrosny ale już lepiej.Roszpunka się tez odzywała Maksio rosnie ale troszke zakatarzony ostatnio najprawdopodobniej to alergiczne. Antoś u Violi ma już dwa zabki. Ilonka Pawełka ochrzciła .... to tyle co mi sie jeszcze przypomniało ponadto co napisała ilona :)

Czytałam co u Katy :-(smutno mi bo wiem co przeżywa :-(

Ilonko Dziama dzieki :-):-):-)

Do juterka dziewczynki. Mam troche szycia wiec wpadne rano z moim tyg raportem i znikne znowu :cool2:

reklama
O kurcze tyle ważnych wydarzeń pominęłam :szok: wstyd :-:)-:)-( o ja niedobra...........

Losiczka a teraz TY opowiadaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry