reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
kupiłam w wyprzedazy gdzie sie nie wybiera wzoru a ja głupia ( prawie juz ) blondynka tego nie wyczytałam i zażyczyłam sobie wybrany przeze mnie wzór tak aby pasował do poscieli i łóżeczka , dostałam maila ze jesli taki wzór bedzie dostepny to taki wyslą a jak nie to inny.......... bałam sie ze mi przyslą wieśniacki ale na szczęscie mam ten co chciałam ........:-D:-D:-D pięknie to wygląda ........ chciałam to mam hehe :-D:-D:-D:-D:-D:-D maz mnie wygoni z domu ale co tam........ musiałam :-):-):-):-):-):-):-):-):-) hehe

takii

mega_oddalenie077n.jpg.jpg

JESTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ktoś się z stęsnił :cool2::cool2::cool2:. Kurka w domu wojna o kompa he he :-):-):-).Musze po nadrabiać troszku i wpadne jutro z rana :-):-):-)

ALE SIE Z STĘSKNIŁAM :-):-):-) Jutro napiszę co u mnie .

BUZIAKI
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ilona Mati dostał lego ninjago, kompletujemy różne zestawy :) jest w siódmym niebie i cały czas się bawi:tak::-)
Dziama jutro imprezka z dziadkami jednymi drugimi i chrzestnymi :)
czekam na fotki łóżeczka :D
a w przyszły weekend dla znajomych;-)
Ania kolejną perełke kupujesz:tak:
Pamela...tulę...
Łosiczka Super że JEsteś!!!!!:tak:

Losiczka Ja, Ja TĘSKNIŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
BRAKOWAŁO NAM TU CIEBIE SŁOŃCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniu ta tez jest świetna ......... wybó należy do Was
:-):-):-)
Truskawa coś tam sie wymyśli dla niego....... jak przyjechała siostra z dzieciakami to własnie z lego i tak sie bawił ładnie.... a potem był płacz jak odjezdzali a raczej jak lego odjeżdzało hehe
:laugh2: także nad tym myślimy.........no tanie to kurcze nie jest ale od czegoś sie zacznie a potem w miarę mośliwości bedzie sie kompletować....... :tak::tak::tak:

TRUSKAFKA no to mały jutro sie "obłowi" znając życie
Ilona - podoba mi sie kolorek
LOSICZKO SUUUUUUUUUPER ZE JESTEŚ JUPI

EDIT dostałam os mojego młodszegp braciszka samodzielnie uzbierane grzybki cieszę sie jak dziecko:) bedzie na sosik na wigilie- a mam ją w planie spędzać w nowym mieszkanku z Marcinem

reklama
Ilona no właśnie, my do tej pory kupowaliśmy różne klocki lego-ale nieoryginalne, Mati fajną miał zabawę, ale jednak te bardziej zaawansowane lego chcieliśmy oryginalne kupić. Tanie nie jest, ale teraz ściepa poszła na większy zestaw, goście też poinformowani zostali że Matika marzenie to lego ninjago:-D
a potem można tez dokupować zestawy używane ;)
Dziama no radości, będzie co niemiara :-p

Do góry