reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Hej te podkłady to na łóżko a te bella to podpaski no nie? I jakie duże te podkłady? I jak wyglądają te ubranka dla dzieci szpitalne ? A i jaki krem do odparzeń wymagają jakiegoś konkretnego?

reklama
Mamba, sorry że nie dałam Ci znać, cały czas o tym myślałam ale jakoś czas mi tak zleciał że się z tym nie ogarnęłam ;)
u nas wszystko OK, jest super, lepiej być nie może ;) teraz Hania śpi - padła po kąpieli, nawet nie pojadła i śpi już ponad dwie godziny a mi zaraz cycek pęknie :p

Hej !
Widze ze wiele zdarzen mnie ominelo..
Pati gratuluje synka! Zycze duzo zdrowka i spokojnych nocy..
Agunia witaj;-) takze wielkie gratulacje - masz super chlopakow
Olga supet, za tulisz juz swoje malenstwo w domku. Twoj porod to chyba szybko poszedl. Wszystkiego najlepszego dla Twojej calej rodzinki.
Mamba jak Ty sie czujesz? termin coraz blizej. Pewnie chcialabys juz miec malenstwo przy sobie, ale trzeba trzymac sie terminu. Nie szalej za bardzo.
Pieszczoszka jak miewa sie Twoja Laura?
Tonya co tam dobrego u Ciebie?

Ale fajnie, ze kolejne dzieciaczki pojawily sie na swiecie. Moj Karolek w nd bedzie juz mial 7tygodni przerazajaco szybko to zlecialo. Majac 6tyg wazyl 5kg.

Olga ja poczytałam Twoje posty na sierpniówkach i domysliłam sie że jesteś pewnie w szpitalu więc spoko :tak: Nie pisałam też do ciebie bo nie było sensu pewnie i tak byś nie odpisała. Cieszę się że Hania zdrowa i już w domku Oj zazdroszczę zazdroszczę :tak:
Sosinka ja sie jeszcze kulam ale już kiepsko ze mną:baffled: Brzuszek jeszcze rośnie a mnie tak przepuklina boli że już raczej więcej lezę niż chodzę niestety W poniedziałek do lekarza idę i zobaczymy co tam z szyjką i czy będę miała wczesniej cc
A twoj maluszek duzy chłopak:-)
Pieszczoszka widziałam zdjęcia malutkiej z tatą :tak: Normalnie jak dwie krople wody :-)

Olga gratulacje!!! Też to czułam w kościach, że już jesteś po. Super, że tak dobrze się układa, oby tak dalej :-) No i Hania piękne imię :-D

Mamba niech Ci ten ostatni czas szybko mija, bo z tego co piszesz, to już się nieźle męczysz.

Pieszczoszka niezły klopsik z Twojej córci

Sosinka my się do wakacji szykujemy, w poniedziałek do Zakopca jedziemy na kilka dni. Poza tym brzuszek rośnie i zdaje się, że będzie kolejny syn :-)

reklama
Pieszczoszka to Twoja córunia już duża :)

Mamba już niedługo.. jak trzeba leżeć to trzeba, wszytko dla maluszka :) Synuś już pewnie duży w brzuszku i jeszcze sobie rośnie..

Tonya życzę udanego wyjazdu. Bawcie się dobrze i odpoczywajcie :) to mówisz, że najprawdopodobniej będziesz miała drugiego chłopaka - gratulacje :)

Do góry