reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
sosinka, Mamba, dzięki :)

Mamba - ja chyba przyjdę jutro na ćwiczenia :) na 17.00 tak? a ile się płaci? można tak sobie przyjść bez wcześniejszego umawiania?

Ostatnia edycja:
pati25 kochana głowa do góry ! ja tez miałam problemy w ciąży między innymi krwawienie...
Mam nadzieje,że Ci się poprawi i nie będziesz musiała leżeć w szpitalu:(
ja brałam tabletki podtrzymujące ciąże duphaston.Ale to było wcześniej niż 35 tyg. a później od czasu do czasu tylko nospe i paracetamol.Dobrze,że już u Ciebie 35 tydzień więc dzidzia jest już w dość bezpiecznym okresie ;)

Olga Gdzie ty w aptece pracujesz?????

zdjęcie boskie !!!! psy mordercy ehhehe dobre;P

pieszczoszka - na Krakowskiej, kawałek za biedronką, tzn dawno już tam nie pracowałam - po macierzyńskim z Natalią trochę podorabiałam na wychowawczym ale teraz już nie pracuję

Mamba - no to ja będę :) może się trochę rozruszam na ćwiczeniach, bo dziś jestem tak nieprzytomna że to już przechodzi wszelkie pojęcie... na pewno mnie poznasz jako "nową" to mi się tam przedstaw :)

Cześć dziewczyny :-)
Coraz gorzej się czuję to i pisac mi się nie chce, ja chcę już być w 15 tygodniu!!!! :-D

Pati ale się porobiło, ale jesteś pod dobrą opieką, wypoczywaj, a na pewno leki pomogą i mały jeszcze troche zdąży w brzuchu podrosnąć.

Pieszczoszka kto wie, może Ci kota podrzucę jak taka chętna jesteś :-)

Olga zdaj relację po zajęciach, bo jak druga potwierdzi, że takie fajne, to się potem też zapiszę. W pierwszej ciąży chodziłam i dobrze mi to robiło, kondycja lepsza to i poród lepiej zniosłam. Do czwartku ma być fajna pogoda, nie za ciepło trzeba się na ten sapcer umówić :-) A Natalka z psami rewelacja :-D

Olga zdjęcie boskie! Normalnie rozbraja! :-D A córunia prześliczna! Można tylko pozazdrościć ;-)

Pieszczoszka to ja też wcześniej czy później mogę Ci podrzucić kota ;) bo w sumie nie mamy z kim go zostawiać, jak wyjeżdżamy gdzieś na dłużej.
Też mam nadzieję, że nie wyląduję jednak w szpitalu. Na razie jest tak sobie. Niby lepiej, ale jednak nie do końca :/ wcześniej nie brałam żadnych leków podtrzymujących ciążę. A teraz mam Fenoterol. To chyba dość mocny lek, więc jest spora szansa, że jeszcze podtrzyma mi ciąże. Tylko mam nadzieję, że nie zaszkodzi dzidziusiowi.

Dziewczyny oszczędzajcie się najbardziej jak to możliwe, zarówno fizycznie jak i pod względem psychicznym! Żeby uniknąć takich sytuacji, jak moja. Bo jak ja tak sobie analizuję to w sumie u mnie skumulowało się trochę przeżyć, stresów i do tego pewien wysiłek fizyczny. Może to wszystko rzeczywiście miało wpływ.... :-(

Tonya współczuję dolegliwości początku ciąży! Trzymam kciuki, żeby było lepiej! Też to przeżywałam na początku, a po 12-tym tygodniu wszystko ustąpiło i w sumie do ostatniego weekendu dość dobrze znosiłam ciążę. Najgorsze początki, a potem będzie z górki! ;-)

Ostatnia edycja:
olga kolo przychodni czy koło makowskich:D ?

Tonya ,Pati25:) na wakacje nigdzie sie nie wybieram wiec czas mam:p (kiedys nawet chciałam otworzyć mini hotel dla zwierząt jak byłam w Irlandii :p )

Moja mała jeszcze nie śpi;/ padam juz z sił...

reklama
pieszczoszka, koło makowskich :) ta Twoja mała to Ci daje trochę popalić :p ale pamiętaj że to się może zmienić w każdej chwili, z dnia na dzień, więc nie dołuj się... takie życie :p

Pati - trzymamy kciuki za Ciebie!

ja wczoraj byłam na wizycie i się mi maleństwo znów odwróciło głową do góry - a już było na dół - co to, tyle miejsca tam ma że tak fika..? kopie okropnie

Tonya - wstałam :) jakoś tak zimno i wietrznie, ale może to dobrze :) bo ja wszystkie cienkie ubranka Natalii mam wyprane i jeszcze nie wyschły ale cieplejsze mam :) tylko nie wiem co sobie ubiorę - ale dość szukania wymówek! z domu trzeba wyjść. po drodze może kupimy jakieś warzywka? :) Natalia jeszcze śpi, idę ze szczeniakiem na siku

a jeszcze jedną fotkę wczoraj zrobiłam :) to wkleję jak się Wam tamta podoba :)

dsc4666i.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry