reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Olga ta Twoja Natalia to kocha te psiaki! Taka radosna dziewczynka - super zdjęcie :)
Jak wrócisz z "ćwiczeń" to musisz pochwalić się wrażeniami...

Pieszczoszka - Laura to chyba zazwyczaj wcześniej zasypia niż przed 23:00? Rany jakby tak codziennie miało być to nieciekawie

Tonya nic się nie martw, nim się obejrzysz to będziesz już w 9m-cu :)

Pati lekarz wie co przepisuje, żeby Tobie polepszyło się, a dzidziusiowi nie zaszkodziło :) więc na pewno zaraz odczujesz poprawę...
Przy okazji przyłączam się do Twojej rady, aby każda kobieta w czasie ciąży oszczędzała się i dużo odpoczywała. Ja dopiero ostatnie dwa tygodnie trochę sobie odpuściłam, bo też niekiedy przesadzałam, na szczęście w moim przypadku nie było skutków ubocznych, ale różnie mogło być - nie ma co ryzykować..

reklama
Olga to moze sie juz widziałyśmy :) Nie raz tam robiłam zakupy .I zamawiam tam u was szczepionki dla małej:)

Dobrze jak dziecko wychowuje się ze zwierzętami:)
Ja prawdopodobnie będe miała na miesiąc pod opieką Yorka.. jakaś pani do mnie zadzwoniła i dzis umówiłyśmy sie na spotkanie...

sosinka no zawsze 21:30 i Laura już spała a wczoraj usnęła przed 0:00 ...

Olga to co dzisiaj się widzimy;-)

Pieszczoszka to Ci mała daje do wiwatu jak tak czasami czuję mojego juniora to sobie myślę co to będzie bo ten bez chwili wytchnienia kopie, przewraca się no i wczoraj miał czkawkę, ale się uśmiałam:tak:

Tonya no cóż takie uroki jedne przechodzą łagodnie inne zupełnie inaczej. Ja miałam mdłości bez żadnych wymiotów no i odrzuciło mnie od paru rzeczy nie było żle. za to potem plamienie, niskie ciśnienie omdlenia, każda ma inaczej.

Pati oszczędzaj się i o leki się nie martw ja najpierw byłam na luteinie dowcipnie, po niej miałam mega bóle głowy i potem infekcja mi się zrobiła, więc znowu inne lekartstwa. a teraz tylko objawowo nospa forte i duphaston. Z tymi lekami w zanadżu czuję się bezpieczniej a i zawsze jest lekarz, który przyjmie i doradzi.

Sosinka a Ty co tu jeszcze w dwupaku robisz?:-D

Pieszczoszka oby dzisiaj już mała normalnie zasnęła :)

Mamba widzisz ja dalej w dwupaku, do terminu tydzień... Wczoraj coś mnie pobolewał brzuch i myślałam, że coś w nocy się zacznie a tu nic. W kręgosłupie też coś mnie pobolewa... i to straszne czekanie - ten czas oczekiwania jest chyba najgorszy w tej całej ciąży. A rano sąsiadka dzwoniła kontrolnie z zapytaniem jak się czuje bo śniło jej się, że dostałam bóli (a dwa dni temu inna znajoma dzwoniła, że też jej się śniłam)...hihih rany biedne - takie koszmarki senne mają, zamiast śnić np. o przyjemnym wyjeździe i złotym piasku ;P
Nic się nie dzieje to lecę do sklepu na małe zakupy...

sosinka - dzięki za miłe słowa :)

pieszczoszka - ja tam już dobrze ponad półtora roku nie pracuję :p bywałam trochę w połowie 2011 - zwykle popołudniami. tak to siedzę w domu i dzieci rodzę :p

Mamba - widzimy się :) gdybyś jeszcze jakiś adres mi podrzuciła albo nazwę albo jakieś dokładne wyjaśnienie jak Was znajdę? :)

Tonya wyciągnęła mnie na spacer :) przeszłyśmy sporo i mnie teraz nieźle tyłek boli :p mam nadzieję że rozćwiczę to dziś na zajęciach :) Tonya - jeszcze raz dzięki :)

Pieszczoszka jestem zdecydowana w 100% na szpital na Wyspiańskiego i zdania już nie zmienię. Myślę, że to dobra decyzja, a jeszcze po wizycie "zapoznawczej" utwierdziłam się w przekonaniu, że tam chce rodzić. Szpital wydaje się przyjemny i przyjazny dla rodzących kobiet ;) także niech mnie tamtejsza porodówka oczekuje, niebawem tam się zjawie :-)

Pieszczoszka jestem zdecydowana w 100% na szpital na Wyspiańskiego i zdania już nie zmienię. Myślę, że to dobra decyzja, a jeszcze po wizycie "zapoznawczej" utwierdziłam się w przekonaniu, że tam chce rodzić. Szpital wydaje się przyjemny i przyjazny dla rodzących kobiet ;) także niech mnie tamtejsza porodówka oczekuje, niebawem tam się zjawie :-)
Duża masz torbę do tego szpitala? A dziewczyny odebrałam wyniki moczu i mam sladowe ilości białka. Nie orientujecie sie czy mam się czym martwić? Bo moja szefowa mnie wystraszyła:-(

reklama
Do góry