reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Olga fota mistrzunio ;) dzieci maja pomysly, wlasna inwencja tworcza jak sie uruchamia to potem takie piekne portrety pozostaja na pamiatke:-D czasem rece pewnie opadaja ale usmiech pozostaje;-)

reklama
pieszczoszka - w imieniu Natalii dziękuję :)
ja z Natalią parę razy byłam na tym basenie i tam uczyliśmy się polewać buzię, teraz sama podtyka twarz pod wodę lejącą się z prysznica :) a z Hanią odruchowo - nauczona lania po Natalii ile wlezie - Hanię chyba zaraz w pierwszej kąpieli po twarzy polałam i też teraz nie ma z tym problemu :)

kolejna chwila nieuwagi! Natalia postanowiła sprawdzić co się stanie jak wyleje kawę inkę na jasny dywan... co ona jeszcze wymyśli?

ooo Pieszczoszka tak właśnie miałam nadzieje ze ty nie zawiedziesz i sie odezwiesz:-)
Olga to ja się zastanawiam czy chciala sprawdzic co sie stanie z dywanem czy z mama jak to zobaczy :-D nie ma jak jasny dywan :) uroki macierzynstwa :)

ja od siebie napisze za Walia wcale taka deszczowa nie jest (zawsze mam szczescie natrafic na bezdeszczowe dni) i ide dzisiaj szlakiem tutejszych sklepow, nie omieszkam zachaczyc o uzywana odziez :D

Pieszczoszka Wszystkiego Naj na 10 miesięcy dla Lauruni od ciociuni i Kondzia ;-) ;* ;*;*;*;*

Olga dla Natalii też na 2 latka Wszystkiego Naj i dużo werwy na rozrabianie ;-) Fotka z sudocream suuuper:-D

Moja siostra jak była mała wzięła masło z siostry synkiem i zaczęli łyżkami rzucać na meble takich rzeczy się nigdy nie zapomni:-)

Hej
Olga buziole dla Natalii i uważam że ona ma niesamowite pokłady pomysłów i jeszcze nie raz Cię zaskoczy:tak:
dziuba ale super chciałabym mieć takie zdjatka no ale dla mnie taka kwota za basen jest porażająca :baffled:
Honey jaka Walia??? Ja znów nie w temacie???:dry:
A ja jakoś zdołowana jestem. Byłam z Olim na wizycie kontrolnej na bioderka i zwapnienie stawów nie postępuje jak tak dalej pójdzie trzeba będzie zablokować Oliego w wstawaniu na nózki :-( Kużwa podwójną dawkę mu daje wit. D i nic .... Ja nie wiem jakoś się nie wchłania czy co???

reklama
Mamba ja tak czasem mam, wsiadam w samolot i znikam ;) mam tu moja przyjaciolke i znajomych, staralam sie byc co trzy miesiace na tydzien ale plany sie lekko pozmienialy wiec poki moge to sie wybralam, co do Oliego to pozytywne myslenie dziala cuda, bedzie dobrze, wierze w to:tak:
Olusia moja siostra jak sie jej nudzilo w lozeczku a za blisko bylo sciany systematycznie tam gdzie dostala rwala tapety, kiedys przyjechal kuzyn i zabral sie za sciany biedna Sylwia sie nie wybronila, wszystko na nia poszlo, do tej pory wspomina taka trauma ze jej uwierzyc nie chcieli:-D
Pieszczoszka kluseczkami takimi to nawet ja bym nie pogardzila... mmm chociaz powiem ze chodza za mna kluski slaskie ojjj jak ja dawno nie jadlam...

Do góry