reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Olga fota mistrzunio ;) dzieci maja pomysly, wlasna inwencja tworcza jak sie uruchamia to potem takie piekne portrety pozostaja na pamiatke:-D czasem rece pewnie opadaja ale usmiech pozostaje;-)

reklama
pieszczoszka - w imieniu Natalii dziękuję :)
ja z Natalią parę razy byłam na tym basenie i tam uczyliśmy się polewać buzię, teraz sama podtyka twarz pod wodę lejącą się z prysznica :) a z Hanią odruchowo - nauczona lania po Natalii ile wlezie - Hanię chyba zaraz w pierwszej kąpieli po twarzy polałam i też teraz nie ma z tym problemu :)

kolejna chwila nieuwagi! Natalia postanowiła sprawdzić co się stanie jak wyleje kawę inkę na jasny dywan... co ona jeszcze wymyśli?

ooo Pieszczoszka tak właśnie miałam nadzieje ze ty nie zawiedziesz i sie odezwiesz:-)
Olga to ja się zastanawiam czy chciala sprawdzic co sie stanie z dywanem czy z mama jak to zobaczy :-D nie ma jak jasny dywan :) uroki macierzynstwa :)

ja od siebie napisze za Walia wcale taka deszczowa nie jest (zawsze mam szczescie natrafic na bezdeszczowe dni) i ide dzisiaj szlakiem tutejszych sklepow, nie omieszkam zachaczyc o uzywana odziez :D

Pieszczoszka Wszystkiego Naj na 10 miesięcy dla Lauruni od ciociuni i Kondzia ;-) ;* ;*;*;*;*

Olga dla Natalii też na 2 latka Wszystkiego Naj i dużo werwy na rozrabianie ;-) Fotka z sudocream suuuper:-D

Moja siostra jak była mała wzięła masło z siostry synkiem i zaczęli łyżkami rzucać na meble takich rzeczy się nigdy nie zapomni:-)

Hej
Olga buziole dla Natalii i uważam że ona ma niesamowite pokłady pomysłów i jeszcze nie raz Cię zaskoczy:tak:
dziuba ale super chciałabym mieć takie zdjatka no ale dla mnie taka kwota za basen jest porażająca :baffled:
Honey jaka Walia??? Ja znów nie w temacie???:dry:
A ja jakoś zdołowana jestem. Byłam z Olim na wizycie kontrolnej na bioderka i zwapnienie stawów nie postępuje jak tak dalej pójdzie trzeba będzie zablokować Oliego w wstawaniu na nózki :-( Kużwa podwójną dawkę mu daje wit. D i nic .... Ja nie wiem jakoś się nie wchłania czy co???

reklama
Mamba ja tak czasem mam, wsiadam w samolot i znikam ;) mam tu moja przyjaciolke i znajomych, staralam sie byc co trzy miesiace na tydzien ale plany sie lekko pozmienialy wiec poki moge to sie wybralam, co do Oliego to pozytywne myslenie dziala cuda, bedzie dobrze, wierze w to:tak:
Olusia moja siostra jak sie jej nudzilo w lozeczku a za blisko bylo sciany systematycznie tam gdzie dostala rwala tapety, kiedys przyjechal kuzyn i zabral sie za sciany biedna Sylwia sie nie wybronila, wszystko na nia poszlo, do tej pory wspomina taka trauma ze jej uwierzyc nie chcieli:-D
Pieszczoszka kluseczkami takimi to nawet ja bym nie pogardzila... mmm chociaz powiem ze chodza za mna kluski slaskie ojjj jak ja dawno nie jadlam...

Do góry