reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
Pieszczoszka ale nas kusisz z Honey robisz smaka i co nam pozostaje... :baffled: chyba się na nie napatrzeć:-DNie dziwię się że Laura zjadła wszystko pewnie były pychotka. Ty to szalejesz z tymi smakołykami.

Mamba
nie martw się u nas nie ma żadnej kontroli bioderek dopiero około roczku jakaś tam kontrola ale czego sama jestem ciekawa.

A ja chyba się opije bo nie mam do czego wracać w sensie pracy. Miałam dzisiaj spotkanie z szefową i albo wychowawczy albo zasiłek dla bezrobotnych Huuuuuraaaaaaaa!!!! Miej tu człowieku dzieci
Olga witaj w klubie dla mnie też nie ma etatu tylko że ja nie znajdę chyba sobie tak szybko pracy jak Ty ze swoim wykształceniem:sad:
Mam dzisiaj dzień "cudownych" wiadomości

Impreza urodzinowa u Olgi a właściwie Natalki zaliczona :)
Dziewczyny szalały i było super.
A odpowiadając:
Honey czemu coś magicznego do szpinaku? Nie lubisz czy o co chodzi? Szpinak + ser feta + czosnek +inne przyprawy i wszyscy wkuszali aż się uszy trzęsły. Nawet kumpel co szpinaku nie lubi pierwszą pizzerinkę zalał asekuracyjnie ketchupem ale stwierdził że niepotrzebnie i dalej jadł "normalnie"
Pieszczosza - tak jak pisze Olga, mała jest przyzwyczajona w kąpieli można jej głowę zalewać jak się chce ;) najlepiej ją dać do wanny jak się jeszcze woda nalewa ona sama wchodzi pod kran i głowę wkłada.
Mamba - no fakt basen kosztuje :( ja się sobie tłumaczę że jak to 300 rozłożę na te 10 zajęć to wychodzi trochę ponad 100 na miesiąc ;) U nas też teraz nie jest kolorowo bo mąż od stycznia bez pracy i jedziemy na rezerwach ale na basen musi być choćbym ja miała nie jeść...
A co do wchłaniania wit D to może Olga coś podpowie???

dziuba ciekawe czy moja Laura by się tego nauczyła?
mamba przykro mi z powodu pracy :( ( ja tez nie pracuję i pójdę do pracy dopiero jak lala pojdzie do przedszkola.. no chyba ,że nie znajdę pracy :p )

Olga Ty ciągle coś dobrego robisz!!! Dawaj tu przepis na ten torcik :-p

pieszczoszka, a Ty widzisz jak ten nieszczęsny tort wygląda? :D
jak wymyślę jak dobrze zrobić masę to dam znać :) w biszkopcie to myślę że każdy gdzieś za piątym razem dojdzie do wprawy :D ja mam już dwa za sobą :)

Hania mi dziś nie spała od 3.30, teraz ćwiczy w kojcu cały czas, jeść nie chce, spać nie chce, bawi się... a ja muszę się brać do roboty bo tradycyjnie wygląda tu jak po bombie... czuje się beznadziejnie jakoś tak, zdołowana. w ddtvn o 9.50 będą mówić o rutynie dnia matek które siedzą z dziećmi w domu, obejrzę sobie, może poczuje się lepiej :p
na sierpniówkach dziewczyny dyskutują o niezapowiedzianych wizytach pielęgniarek środowiskowych które niby przychodzą zobaczyć dziecko a przy tym oglądają mieszkanie, czy jest porządek, czy dziecko zadbane. ciekawe co taka pani powiedziałaby na to jak tu teraz wygląda...

Olga mi sie ten tort podoba i uważam tak samo jak Pieszczoszka i jestem ofuczana że nie byłam zaproszona na urodziny:crazy:;-) Co do pielęgniarki to powiedz, że Ty nie jesteś eko mama i nie masz za sobą sztabu pomocników, a dzieci nie wyglądają na nieszczęśliwe i już. A jak sie jej nie podoba to niech zakasa rękawy i sprzata a Ty jej później zrobisz test białej rękawiczki:tak:
pieszczoszka no cóz trudno jak na razie mam małego doła, ale może jakos się ułoży:tak:

Oli śpi ja klikam jak widać w domu jako tako środowiskowa może przychodzić jedyne co zalega to sterta prania do prasowania ale niech leży może nabierze siły urzędowej:tak:

reklama
Do góry