reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
Tonya no tak, brzuch mnie bolal dobre kilka dni pod rząd tak od 2 w nocy do rana, teraz pobolewa nad ranem, lekarz uspokoil. ja dzisiaj co najwyzej frytki do piekarnika wstawilam i szybko filet na patelni a tak to zajadam mandarynki i okupuje kanape:-)

Pieszczoszka przedstawiłam się jako kolejna, może nie pierwsza ale zawsze to miejsce na podium :p

Ostatnia edycja:
uff, uporałam się z zakupami z tesco. to idę się przedstawić :)

napisać przepis na leniwe kluseczki z twarogiem dla dzieci? :) ja robię często Natalii na śniadanie, sama je takie kluseczki widelcem :)

Ostatnia edycja:
Witam. u mnie już pyka rosołek na drugie danie będą ugotowane kurczaki z tego rosołu ,może z buraczkami, nic więcej przy takiej pogodzie mi się nie chce. O przepis też poproszę, kiedyś zrobiłam i w niczym nie przypominało to kluski.
Honey mnie też często boli brzuch nospą się ratuję i magnezami , jak ja już chce kwietnia

ja czekam na zakupy z tesco, będę gotowała zupę jarzynową (zamówiłam udka, mrożony kalafior, brukselkę, marchewkę baby) a na obiad kolejny eksperyment - smażone kotleciki z kaszy i mięsa, to będzie wyczyn :)

reklama
Koka.jpgZdjęcie1493.jpg

na życzenie zdjęcie mojej bestyjki:-)

tak dla wyjaśnienia, uszy nie wiem jakim magicznym sposobem stoją na zmianę albo nie stoją wogóle...

Do góry