reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przystanek kulinarny

A ja nie lubie pierogów na słodko. Kocham ruskie.

A makuc ty po rzepkach kolankowych dostaniesz za tego kebaba. Dziś chyba wszyscy chcą mnie wkurzyć. Ide na przystanek po lekarzu a tam chłopak wpierdziela kebaba takiego że myslałam że ślinie tryśnie jak fontanna. Dzwoni koleżanka i mówi że lecipodziecko bo umówiona z mama na kebab. A jeszcze ty z tym wylatujsze. Koło mnie niestety już nie mam ani dobrych ani złych kebabów.

reklama
Mamagusi żałuj, chociaż ja nie jadłam już z 5 lat (po jednym programie ;-))
Maqc nie uwierzysz...nie musisz się ze mną dzielić ... M. przywiózł właśnie 60 pierogów z jagodami i 100 knedli z truskawkami ;-) (ahh ta moja teściowa)

Ja kebaba lubię tylko że one do mnie za duże,nie zjem całego i wogóle wszystkie fastfoody lubię.Teraz juz tak często jak kiedyś nie jem bo jest Lenka a ona już taka że też by chciała ale jeszcze za mała na takie rzeczy.
ach i mi smaki na pierogi narobiłyście,nieładnie chyba do sariski się wybiorę albo do kani jak dostawe będzie miała;-)

kania dziękuję za zaproszenie :-)
Ja już też nie pamiętam kiedy jadłam,a czy dobre to powiem ze zjadliwe,jedynie czasmi mnie wkurzało jak mięso nie bardzo w moim guście było bo ja to francuski piesek jestem i jak w domu robie mięso to wycinam wszystko co mi się nie podoba.

reklama
ja postanowiłam przejść na dietę bez słodyczową i wogóle jakoś się wziąśc za siebie ale dziś zjadłam paczkę czipsów (z nerów oczywiście) i niewiem sama co z tych nerów mogę jeśc takiego nie tuczącego :confused2: owoce odpadają

Do góry