reklama
natolin
Fanka BB :)
doskonale Cię rozumiem i też się absolutnie za takie rzeczy nie biorę ;-)Dziewczyny jak ja czytam te Wasze przepisy to podziwiam że umiecie albo przynajmniej próbujecie robić takie cudaja do gotowania a w szczególności do pieczenia mam dwie lewe ręce więc już się nawet za to nie biorę
Makuc będę trzymać kciuki na pewno
makuc trzymam kciuki!
a ja w trakcie robienia ciastek jestem (właśnie się w lodówce chłodzi) bo u nas jak u sariski nie ma prezentów specjalnych tylko jakąś dorbnostkę zawsze sobie sprawiamy. ja dostałam kwiatka a ja najczęściej robię coś słodkiego dla małża
a ja w trakcie robienia ciastek jestem (właśnie się w lodówce chłodzi) bo u nas jak u sariski nie ma prezentów specjalnych tylko jakąś dorbnostkę zawsze sobie sprawiamy. ja dostałam kwiatka a ja najczęściej robię coś słodkiego dla małża
makuc jak u ciebie z kulinarnymi przygodami? ja już upiekłam i przyznam, że nawet mi bardzo smakują a ja krytycznie zawsze dos woich wypieków podchodzę są mięciutkie i mają fajny posmak i zapach cytrynowy już talerzyk dla małża naszykowany teraz tylko czekam aż z pracy wróci
reklama
mamaagusi- a gdzie przepis na te pyszne cytrynowe ciasteczka,co???:-)Podziel się;-).
A ja kiedyś robiłam takie faworki- niezłe były.
Faworki z piwem -przepis - ofeminin.pl
A ja kiedyś robiłam takie faworki- niezłe były.
Faworki z piwem -przepis - ofeminin.pl
Podziel się: