frez.ja1987
Fanka BB :)
Bzdura. Wiesz co to jest miesiączka? Złuszczanie endometrium, a to w ciąży nie możliwe, bo w macicy jest zarodek.Czytałam że są dziewczyny które mają okres w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bzdura. Wiesz co to jest miesiączka? Złuszczanie endometrium, a to w ciąży nie możliwe, bo w macicy jest zarodek.Czytałam że są dziewczyny które mają okres w ciąży
Poza tym podejrzewasz ciążę zrób test lub betę. Nikt Ci tu ciąży nie potwierdzi.Czytałam że są dziewczyny które mają okres w ciąży
Okres w ciąży jest niemożliwy. Zdarzają się krwawienia ale to często nic dobrego.Czytałam że są dziewczyny które mają okres w ciąży
Zrobiłam test 13,14 grudnia czyli ok 30 dni od tego stosunku i negatywnyPoza tym podejrzewasz ciążę zrób test lub betę. Nikt Ci tu ciąży nie potwierdzi.
pisała, że testy negatywnePoza tym podejrzewasz ciążę zrób test lub betę. Nikt Ci tu ciąży nie potwierdzi.
Czyli nie jesteś w ciąży, amen.Zrobiłam test 13,14 grudnia czyli ok 30 dni od tego stosunku i negatywny
Umknęło mipisała, że testy negatywne
To ciąży nie ma i się jej nie doszukuj.Zrobiłam test 13,14 grudnia czyli ok 30 dni od tego stosunku i negatywny
Ja to jestem zdania, że niektórym Internet powinni odcinać. Bo potem są takie kwiatki. Albo testy owu potwierdzające ciążę, zdjęcia testów rozebranych na czynniki pierwsze pod światło i w filtrze, dziwaczne objawy zwiastujące ciążę mimo negatywnego testuLaski, to jest chyba jakaś plaga z tym okresem w ciąży ostatnio tutaj też tłumaczylam że to bzdura i odpowiedź była że: "ale w necie tak napisano"