reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyrost wagi

reklama
U mnie 4 kg mniej niż przed ciążą....i waga ciągle leci w dół, ale szczerze powiedziawszy ma z czego lecieć więc nie narzekam :)

U mnie 4 kg mniej niż przed ciążą....i waga ciągle leci w dół, ale szczerze powiedziawszy ma z czego lecieć więc nie narzekam :)

Podobno jak się karmi to najszybciej się leci z kg.

Ja choć nie karmię piersią jak kiedys pisałam wychodząc ze szpitala byłam lżejsza o 12kg (mimo że przytyłam 6), a teraz w domu straciłam jeszcze 3.

U mnie przy porodzie poszło 7 kg i zostało 4 do stracenia do wagi sprzed ciąży.Tylko u mnie apetyt ze ho,ho.W ciąży musiałam sie zmuszac do jedzenia i przed tez a teraz non stop szukam czegos do wciągniecia.

heja! mi zostal 1 kg moze w porywach 2 kg do wagi sprzed ciazy :) ale do zrzucenia do wagi idelanej (jaka bym chciala miec, choc idelana dla mnie to pewnie jest jeszcze mniejsza:D ) jeszcze mi daleko ;)

po porodzie w biodrach mialam 111 teraz 106 (przed ciaza 103)
w pasie po porodzie 98 teraz 90 (przed ciaza nie pamietam :/ )

Ja jestem 1 kg na minusie w stosunku do wagi wyjściowej, chociaż brzuszka jeszcze troszkę mam (głównie skóry). Wchodzę w stare bluzki i sweterki, ale nie wchodzę w stare spodnie - przez brzuszek ich nie mogę dopiąć. Chodzę w ciążowych i codziennie muszę je zbierać w pasie.

reklama
Do góry