Trusia77
Fanka BB :)
Castaway - mi wyskoczył brzuszek w 5mcu, a apogeum nastąpiło w 6, teraz ciągle rośnie, bladość miałam dla odmiany w 2 i 5. Widzisz różnie to bywa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana to maleństwo i jego domek rośniew zasadzie to chyba do 6tego to ze 2kg może... a potem jak ruszyło.. dziś rano 13 na plusie! a miałam nadzieję w 11 się zamknąć :-(
Wg mnie ta bladość sugerowałaby anemię, a więc konieczna suplementacja żelazem. U mnie w pewnym okresie było podobnie, też byłam trochę blada i sama dieta (natka pietruszki, szpinak itd.) niestety nie wystarczyła, musiałam brać żelazo w tabletkach. Powinnaś udać się do lekarza, im szybciej tym lepiej.Dziękuję Wam za odpowiedzi. Najbardziej mnie martwi ten mój wygląd. A do tego wyniki mam nieciekawe,bo białkow moczu mi wyszło i leukocyty,ale jutro ide do rodzinnego przynajmniej tak wstępnie zinterpretować,bo gina mam na 4.10 dopiero.