SzklanaKulka
Fanka BB :)
Trzymam kciuki bardzo mocno, mam nadzieję że będzie pęcherzyk. Będę z Tobą myślami o 16No właśnie ja slyszalam, ze to od 2tysiace 2,5 juz powinno byc widac.
Zreszta dzus si3 okaze na mojej wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki bardzo mocno, mam nadzieję że będzie pęcherzyk. Będę z Tobą myślami o 16No właśnie ja slyszalam, ze to od 2tysiace 2,5 juz powinno byc widac.
Zreszta dzus si3 okaze na mojej wizycie
Pęcherzyk widoczny jest przy becie 800-1500. Plus minus oczywiście. Bo to są dane uśrednione. I każda kobieta startuje z tego samego poziomu - zerowego. Przed zgniezdzeniem poziom bety jest zerowy. Po prostu przyrosty mogą być mniejsze lub większe. Stąd zakres referencyjny 800-1500.Mnie intryguje jedna rzecz.. jak to jest, zakres referencyjny bety jest ogromny i szeroki dla różnych tygodni. Każda kobieta startuje z innego poziomu, każdej inaczej rośnie - od 66% do 100%, więc dlaczego zakłada się że akurat od 1000 bety musi być widać pęcherzyk?
Oby dziękuję bardzo. A twoje wyniki kiedy beda ?Trzymam kciuki bardzo mocno, mam nadzieję że będzie pęcherzyk. Będę z Tobą myślami o 16
Myślę że około 14Oby dziękuję bardzo. A twoje wyniki kiedy beda ?
To jakim cudem dziewczyny na forach piszą że pęcherzyk był widoczny dopiero przy np 3tys bety? Lub jeszcze wyższych wartościach?Pęcherzyk widoczny jest przy becie 800-1500. Plus minus oczywiście. Bo to są dane uśrednione. I każda kobieta startuje z tego samego poziomu - zerowego. Przed zgniezdzeniem poziom bety jest zerowy. Po prostu przyrosty mogą być mniejsze lub większe. Stąd zakres referencyjny 800-1500.
Właśnie dlatego napisałam, że są to dane uśrednione. Poza tym, jest jeszcze coś takiego jak jakość sprzętu, czy doświadczenie lekarza. Różne historie się zdarzają i różne pomyłki.To jakim cudem dziewczyny na forach piszą że pęcherzyk był widoczny dopiero przy np 3tys bety? Lub jeszcze wyższych wartościach?
Będziesz miała USG na dniach ,?U mnie niestety przyrost tylko 50%. W poniedziałek było 2233 dziś 3390..
To nie jest za maly przyrost? Ale w sumie lepiej na usg zobaczyćU mnie niestety przyrost tylko 50%. W poniedziałek było 2233 dziś 3390..