reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyrost HCG i plamienia

reklama
Współczuję, dalej plamisz?

Ja czysto, wyniki bety z dziś 4946 mam wizytę na 16, mam nadzieje, że bedzie wszystko dobrze

Nie wiem czemu wkręciłam sobie, ze mozr ciaza pozamaciczna mi grozi. Same czarne scenariusze
Ja dokładnie tak samo. Tylko że u mnie było skąpe krwawienie przez ostatnie dni i pobolewa mnie lewy jajnik.. gdzie tak naprawdę przecież jajniki mogą boleć chyba. Im bardziej się zestresuje tym bardziej boli, jak tylko się uspokoję, to przestaje boleć.. w naszym przypadku nic nie jest przesądzone. Chyba że moja beta dziś zmaleje to już będę spokojniejsza że chociaż poroniłam..

Ja dokładnie tak samo. Tylko że u mnie było skąpe krwawienie przez ostatnie dni i pobolewa mnie lewy jajnik.. gdzie tak naprawdę przecież jajniki mogą boleć chyba. Im bardziej się zestresuje tym bardziej boli, jak tylko się uspokoję, to przestaje boleć.. w naszym przypadku nic nie jest przesądzone. Chyba że moja beta dziś zmaleje to już będę spokojniejsza że chociaż poroniłam..
Ja juz nie plamie, w ciazy ktora zdrowo donosilam i urodziłam tez plamilam.

Mnie intryguje jedna rzecz.. jak to jest, zakres referencyjny bety jest ogromny i szeroki dla różnych tygodni. Każda kobieta startuje z innego poziomu, każdej inaczej rośnie - od 66% do 100%, więc dlaczego zakłada się że akurat od 1000 bety musi być widać pęcherzyk?

reklama
Mnie intryguje jedna rzecz.. jak to jest, zakres referencyjny bety jest ogromny i szeroki dla różnych tygodni. Każda kobieta startuje z innego poziomu, każdej inaczej rośnie - od 66% do 100%, więc dlaczego zakłada się że akurat od 1000 bety musi być widać pęcherzyk?

No właśnie ja slyszalam, ze to od 2tysiace 2,5 juz powinno byc widac.

Zreszta dzus si3 okaze na mojej wizycie

Do góry