Dziewczyny jak u Was to wyglądało/wygląda? Zrobiłam w czwartek badania wyszło w normie 22 156 po 48h zrobiłam kolejne i wyszło 28 241. Według kalkulator na necie. Nie wzroslo prawidłowo i jest poniżej normy przyrost jak myslicie? Wizyta dopiero 15 maja a ja jestem załamana(#
reklama
Na pewnym etapie beta bardzo zwalnia, nadal są przyrosty, ale już nie takie, jak na początku. Dlatego odradzam sprawdzanie, bo tylko można niepotrzebnie nerwy stracić.Dziewczyny jak u Was to wyglądało/wygląda? Zrobiłam w czwartek badania wyszło w normie 22 156 po 48h zrobiłam kolejne i wyszło 28 241. Według kalkulator na necie. Nie wzroslo prawidłowo i jest poniżej normy przyrost jak myslicie? Wizyta dopiero 15 maja a ja jestem załamana(#
Emzilka
Fanka BB :)
Może byc tak, że poczatkowo była ciąża bliźniacza i beta jest OK, niestety następuje obumarcie zarodka jedngo, beta ma już inny przyrost a następnie znowu szybuje do góry.... Jak masz możliwość idź wcześniej do lekarza, jak nie to powtórz betę, ale najlepiej w odstępie 48 godz... Najważniejsze to zachowanie spokoju, chociaż wiem, że do łatwych rzeczy to nie należy
reklama
Tak, myślę, że to możliwe. I popieram dziewczyny, które radzą zrobić usg. Już powinno być serduszkoMokate66 ale już w 6 tyg zwolniłby się przyrost?