Jak u Ciebie się wyjaśniło? Bo ja mam zupełnie ta samą sytuację. Początkowo piękne wzrosty. A ostatni z 20350 na 28650 i zaczynam się martwić. PozdrawiamDziewczyny jak u Was to wyglądało/wygląda? Zrobiłam w czwartek badania wyszło w normie 22 156 po 48h zrobiłam kolejne i wyszło 28 241. Według kalkulator na necie. Nie wzroslo prawidłowo i jest poniżej normy przyrost jak myslicie? Wizyta dopiero 15 maja a ja jestem załamana(#
reklama
outofthebox
Fanka BB :)
Dziewczyny czytam te posty i załamuje ręce. Już powyżej 1200 beta nie musi się podwajać co 48h. A co dopiero przy takich ogromnych wartościach. Przecież maksymalne wartości bety osiągamy we wczesnych tygodniach ok. 9-10 tygodnia! Robienie badań na własną rękę to zło.
Trudno nie wariowac jak ma sie 4 poronienia poprzednio...Dziewczyny czytam te posty i załamuje ręce. Już powyżej 1200 beta nie musi się podwajać co 48h. A co dopiero przy takich ogromnych wartościach. Przecież maksymalne wartości bety osiągamy we wczesnych tygodniach ok. 9-10 tygodnia! Robienie badań na własną rękę to zło.
Usg mam za 4 dni i musze jakos wytrzymacTrudno nie wariowac jak ma sie 4 poronienia poprzednio...
outofthebox
Niestety znam temat Ale wiem tez, ze niestety nasze mozliwosci tu są okrutnie ograniczone, jedyne co możemy zrobić, to dbać o swoja głowę, bo oszalejemy. U mnie przyrosty i badania były wzrostowe a i tak nie uchroniło mnie to przed stratą w 18tyg. Musimy zachować rozsądek, bo wrzucanie się w to kółeczko obaw i badań nie pomoże, a może bardzo zaszkodzić naszej psychice… Ogromnie współczuje, ale trzymam mocno kciuki za Ciebie. Dasz radę do tej wizyty, musi być dobrze.Trudno nie wariowac jak ma sie 4 poronienia poprzednio...
Dziękuję, mam nadzieję że sie uda tym razem. Masz zupełną rację.Niestety znam temat Ale wiem tez, ze niestety nasze mozliwosci tu są okrutnie ograniczone, jedyne co możemy zrobić, to dbać o swoja głowę, bo oszalejemy. U mnie przyrosty i badania były wzrostowe a i tak nie uchroniło mnie to przed stratą w 18tyg. Musimy zachować rozsądek, bo wrzucanie się w to kółeczko obaw i badań nie pomoże, a może bardzo zaszkodzić naszej psychice… Ogromnie współczuje, ale trzymam mocno kciuki za Ciebie. Dasz radę do tej wizyty, musi być dobrze.
Pozdrawiam serdecznie
Natalia9898
u mnie przyrost był o 28 % nastawiałam się na najgorsze a jestem w 30 tc , koleżanka u góry ma rację bety na tym poziomie się nie badaDziękuję, mam nadzieję że sie uda tym razem. Masz zupełną rację.
Pozdrawiam serdecznie
Natalia9898
Teraz liczy się obraz z usg trzymam kciuki
Dziękuję Ci bardzo, bede czekać ciepliwie na pierwsze usg, juz 13 wrześniau mnie przyrost był o 28 % nastawiałam się na najgorsze a jestem w 30 tc , koleżanka u góry ma rację bety na tym poziomie się nie bada
reklama
Natalia9898
tak jeszcze nie miałaś usg ? Spokojnie ciąża to jednak nie matematykaDziękuję Ci bardzo, bede czekać ciepliwie na pierwsze usg, juz 13 września