reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyrost Beta hcg

Zgłaszam ten post jako szerzenie nieprawdziwych informacji. Jak dostaniesz bana, to tak, to byłam ja :)
A ja jeszcze dodam coś od siebie.
Koleżanka @witch84 zmienia zdanie co jakiś czas ;)
W styczniu 2021 zapytałam na forum, czy brać duphaston, bo właśnie zrobiłam test i mam pozytywną betę, a jestem po 2 poronieniach.
Bałam się, nie wiedziałam, czy mogę brać duphaston bez wizyty lekarskiej.
Ciąża nie była jeszcze widoczna na usg, bo tak jak pisałam, bylam swiezo po zrobieniu testu i bety. Oto, jaką odpowiedź otrzymałam od ww. @witch84 :

Załączniki

• 398C0B40-C521-4E3D-A4F1-7E574E02DE2A.jpeg
    398C0B40-C521-4E3D-A4F1-7E574E02DE2A.jpeg
    282,4 KB · Wyświetleń: 100
reklama
@Agnes4312 Jeśli ktoś nie potrafi zrobić testu ciążowego i go odczytać - to zupełnie inna rzecz 🤷‍♀️ Nie widzę związku.
@BP190 Tylko krowa zdania nie zmienia - ale widać jest to dla Ciebie zbyt abstrakcyjne. Uważam, że branie progesteronu bez potwierdzenia ciąży w macicy może być niebezpieczne. Zwłaszcza że jak w obecnym przykładzie progesteron razem z betą nie był badany. 🤷‍♀️

Widzę, że się bardzo nudzicie 😂

@Agnes4312 Jeśli ktoś nie potrafi zrobić testu ciążowego i go odczytać - to zupełnie inna rzecz 🤷‍♀️ Nie widzę związku.
@BP190 Tylko krowa zdania nie zmienia - ale widać jest to dla Ciebie zbyt abstrakcyjne. Uważam, że branie progesteronu bez potwierdzenia ciąży w macicy może być niebezpieczne. Zwłaszcza że jak w obecnym przykładzie progesteron razem z betą nie był badany. 🤷‍♀️

Widzę, że się bardzo nudzicie 😂
Powiem Ci teraz hit- jeśli udzielasz rad medycznych to nie możesz być krową, która zmienia zdanie, bazując na swojej wyobraźni a nie faktach! Skoro dziś uważasz branie progesteronu za niebezpieczne to rok temu narazilas dziewczynę na niebezpieczeństwo i luz, tak? Bo tylko krowa nie zmienia zdania?
Kobieto, jesteś niepoważna i dla własnej godności- zamilcz

reklama
Do góry