Anita jak ja mam dni ze mam co robic od rana do wieczora to tez czuje sie super i pelna energiii? a jak mam wolny dzionek to wtedy leze i umieram ...jak dzis najchetniej to zajelabym sie zabiciem jakiegos palanta ktory akurat scina drzewa pod moim oknem (mieszkam na parterze) nie dosc ze tak malo zieleni pomiedzy blokami to jeszce scinaja do zera?????
reklama
hej Patija! ja tez caly czas myslalam ze taki okragly wzgorek tak kilka centymetrow nad pepkiem to glowa a tu pani doktor mowi i pokazuje na usg ze to dupcia glowa do gory!
Ja mialam dzis nad ranem dluuuzsze posiedzenie w toalecie...ale byla jazda. I tak mnie to umeczylo ze spalam do 10! ale ze mnie spioch hehehe Na szczescie wszystko dobrze i juz jestem po sniadanku
Ja mialam dzis nad ranem dluuuzsze posiedzenie w toalecie...ale byla jazda. I tak mnie to umeczylo ze spalam do 10! ale ze mnie spioch hehehe Na szczescie wszystko dobrze i juz jestem po sniadanku
"palanta " lepiej zostaw w spokoju - robi tylko to co mu " góra " nakaże !
Pretensje należy mieć do wydziału ochrony srodowiska urzędu pod który podlega Twoje osiedle ;-) jej ! jak ja nie lubie tych urzędasów !
no , ale nerwy na wodzy !
Jak mi się w domciu nudzi ( nieczesto , bo przecież w domciu zawsze coś do zrobienia jest ) to w kuchni rewolucje przeprowadzam i pichcę !
Pretensje należy mieć do wydziału ochrony srodowiska urzędu pod który podlega Twoje osiedle ;-) jej ! jak ja nie lubie tych urzędasów !
no , ale nerwy na wodzy !
Jak mi się w domciu nudzi ( nieczesto , bo przecież w domciu zawsze coś do zrobienia jest ) to w kuchni rewolucje przeprowadzam i pichcę !
Anitko ja do kuchni sie nie dotykam ostatnio nie ma smaku ani wechu jak cos nie przezpiepsze to przypale... wiec ciezko mi tam idzie a pranie prasowanie i odkurzanie ile mozna tak... tez sie nudzi?!!!
ale teraz mam gorszy zjazd w moim bloku jest male dziecko taki szkrabik paro tygodniowy dwie klatki obok a slychac o jego darcie sie u mnie a drze sie a nie palcze bardzo czesto i bardzo glosno i chyba prezz to dziecko az mam ochote napisac cos okropnego o nim mam straszny zgrzyt na maciezynstwo.....chodze i bedzecze ze nie dam rady!!! chlop wychodzi na papieroska ...takie efekty posiadania sasiadow......../
ale teraz mam gorszy zjazd w moim bloku jest male dziecko taki szkrabik paro tygodniowy dwie klatki obok a slychac o jego darcie sie u mnie a drze sie a nie palcze bardzo czesto i bardzo glosno i chyba prezz to dziecko az mam ochote napisac cos okropnego o nim mam straszny zgrzyt na maciezynstwo.....chodze i bedzecze ze nie dam rady!!! chlop wychodzi na papieroska ...takie efekty posiadania sasiadow......../
ja juz mam skierownie do szpitala i skierowanie na badanie przed porodowe wczoraj bylismy na usg dzidzia cud miod pierwszy raz nie chcial pokazac co tam chowa pomiedzy nozkami ale zato obejzalam sobie serduszko widac bylo jak parcuja zastawki i krew plynie super ale zdjecia strasznie kiepskie wiec nie nadaja sie do wklejania troszke mniejszy niz wiek ciazy ale chyba to nie mozliwe bo miesiac temu wazyl tyle ile teraz wiec te pomiary nawet lekarka wykonujaca powiedziala ze im pozniejsze tym bardziej nie dokladne grunt ze zdrowy symetryczny i ladnie zrobil tatusiwi papa do monitorka super:-)
Wlasnie wrocilam ze szkoly rodzenia ta polozna zajezdzi mnie jak nic przysiady wyciagania i inne cwiczenia tak ze wszytko ale to chyab kazdy miesien mnie boli a glodna jestem co nie miara chyab konia z kopytami polkne rano to z 7kanapek zjadlam i nie powiem zebym nie mila miejsca juz na nic... czekoladka sie zmiescila dzis pogadanka o strachu przed porodem jaki mam to zly wplyw na przebieg skurczy i na mame i dziecko ale nawet fajnie bylo a jeszce byla przedstawicielka banku krwi pepowinowej co wy na ten temat ?
reklama
dorotak
Fanka BB :)
Też czytałam o tym na początku ciąży z broszurki, którą dostałam od gin, ale jakoś sceptycznie do tego podeszłam. Myślę że może kiedyś się to bardziej rozpowszechni, teraz jeszcze mało się o tym mówi.
Podziel się: